Climad

27-04-2012

Climad

Climad is een uniek systeem dat gegevens verzamelt van geplaatste sensoren en verstuurt online meldingen als vooraf gedefinieerde waardes worden overschreden. Daarmee is het mogelijk om 24x7 de conditie van een pand of ruimte te monitoren.

Het woongedrag wordt volledig in kaart gebracht teneinde oorzaken te kunnen achterhalen met betrekking tot vochtproblematiek die in sommige gevallen niet aan de woning ligt, maar aan de bewoning.

U als beheerder is nu volledig op de hoogte van de huidige situatie. U heeft alle benodigde gegevens om de juiste stappen te ondernemen teneinde de problematiek op te lossen. Climad levert exact de juiste waarden en Vochtweringdirect de juiste oplossing.

Vochtweringdirect is professioneel en kwalitatief gezien nummer 1 in Nederland ! Highest quality through technology......

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsClimad