Een kelderlekkage in Den Haag

14-05-2020

Wij starten deze maand met een geweldig project in Den Haag. Een zware betonnen kelder van 30 cm dikte. Echter, deze kelder vertoont ondanks de solide constructie toch lekkage door wisselende waterdruk belasting. Er zit een wel onder de woning.

Naast het waterdicht maken van deze kelder brengen wij vier lichtschachten aan zodat er natuurlijk daglicht aanwezig is. Een flinke klus. Er dient door een betonnen vloer gezaagd te worden, vervolgens door de betonnen opgaande muur waarna er een kozijn geplaatst wordt.

Er dient een badkamer verwijderd te worden alsmede een keuken teneinde de kelder waterdicht te krijgen, een nieuwe badkamer plaatsen wij uiteraard wederom netjes terug, de keuken wordt gedemonteerd en opnieuw gemonteerd.

Wij zijn van alle markten thuis en hebben veel ervaring met het geheel strippen en wederom opbouwen van het souterrain. Advies qua inrichting krijgt u van onze adviseur. Wij hebben stalen bij ons van vloeren, gordijnen, houten jaloezieën en nog veel meer.

Kijk gerust onder projecten voor meer kelder lekkages die wij hebben opgelost in Den Haag.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsEen kelderlekkage in Den Haag