Kelder lekkage in Zuid Holland

18-05-2020

Kelder lekkage in Zuid HollandWij krijgen de meest veelzijdige, maar ook de meest complexe aanvragen binnen. Deze kelder is gemetseld en bevat een spouwmuur. Het metselwerk is ongeschikt beneden maaiveld. Het vertoont lekkage en vochtopname, met name in gebieden die een hoog grondwaterniveau kennen of vette grondsoorten bevatten waardoor hemel-zakwater moeizaam wordt afgevoerd. Het water geeft al dan niet wisselende waterdruk belasting met lekkage in de kelder als gevolg.

De dunne betonlaag die is aangebracht in de spouw is onvoldoende bestand tegen waterdruk. Een grindnest of een scheur in het beton zal als eerste lekkage vertonen in de constructie. Beton is pas waterdicht vanaf 22 cm dikte. Let wel, dit geldt uitsluitend op het moment dat het daadwerkelijk goed gestort is. Indien wij een spouw tegenkomen zonder beton, dan brengen wij een waterwerend middel aan in de nieuwe betonlaag. Indien er wel beton aanwezig is passen wij een membraan injectie toe. Wij krijgen alle kelders waterdicht!

Kelder lekkage in Zuid HollandNieuwe aanvraag kelder lekkage uit Zuid Holland

Op de foto’s ziet u een nieuw gemetseld gewelf. Het lijkt oud, maar dat is de kelder niet. Erg leuk om te doen! Wij hopen dat deze aanvraag een opdracht wordt.

Meer informatie?

Onze adviseur kent alle mogelijkheden om de kelder waterdicht te krijgen. Wij hebben de beschikking over de beste meetapparatuur, materialen en middelen. Wij zijn nummer 1 in Nederland! Afhankelijk van de constructie kunnen wij voor u bepalen wat de beste wijze van aanpak is.

Afspraak maken

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsKelder lekkage in Zuid Holland