Kelder lekkage Nassauplein in Den Haag

10-07-2020

Kelder lekkages en souterrain lekkages en de aanverwante vochtproblematiek die er bij komt kijken zijn goed op te lossen en te bestrijden op lange termijn.

Vochtweringdirect is specialist op het gebied van het waterdicht maken van kelders en souterrains. Op nassauplein in Den Haag hebben wij onlangs een prachtig pand waterdicht en vochtvrij gemaakt. Ook kan het zijn dat er desinfectie behandelingen nodig zijn teneinde een gezond leefklimaat te creëren. Het onderstaand project is geheel waterdicht gemaakt, gestukt, gesaust en geschilderd.

Nassauplein Den Haag kelder lekkage door Vochtweringdirect

Na het oplossen van de kelder lekkage kunnen wij indien nodig de luchtbehandeling verzorgen en / of het verwarmen van de massa in plaatst van de lucht. In sommige situaties in ventileren niet af doende vanwege de koude bruggen die aanwezig zijn in souterrain en kelders.

In Den Haag zijn veel kelders of souterrains al dan niet geïsoleerd, echter betekent dit niet dat er geen schimmels en / of condensatie problemen kunnen ontstaan.

De gehele verbouwing van het souterrain kunt u dus aan ons overlaten. Inmiddels hebben wij ons ontwikkeld als de juiste aannemer om het souterrain te verbouwen. Veelal wordt vergeten dan een souterrain compatible afgewerkt en opgebouwd dient te worden. Een woonhuis verbouwen is een heel ander verhaal, bij een souterrain verbouwen dienen er met vele andere zaken rekening gehouden worden. Vochtweringdirect kan naast het oplossen van de kelder lekkage:

  • Sanitair plaatsen;
  • Keukens plaatsen;
  • Vloeren leggen;
  • Scheidingswanden plaatsen;
  • Stuc-saus en schilderwerk verzorgen;
  • Vloeren ophogen en / of vervangen inclusief afwerkvloer.

Hoe kelder lekkages ontstaan in Den Haag

Scheveningen ligt in het Boezemland van Delfland en beschikt over ruim 1000 hectare grond. Aangezien Scheveningen hooggelegen ligt en deels in de duinen stroomt het regenwater weg via Den Haag. Vanaf daar wordt het overtollige water uitgemalen via de haven van Scheveningen of de nieuwe waterweg. Afhankelijk van de stand van het grondwater kan er meer of minder regenwater infiltreren in de bodem. Wanneer het grondwater hoog staat kan er minder regenwater infiltreren en dient er meer water weg te stromen via het oppervlaktewater. Bij een lage grondwaterstand kan het regenwater bijdragen aan een efficiënte waterberging.

Het grondwater in Scheveningen heeft een natuurlijk beloop, maar de stand varieert sterk. Dankzij de hoge ligging kent de plaats een lage gemiddelde stand, die ruimschoots twee meter onder maaiveld ligt. De schommeling van deze stand is hoger in de winter en lager in de zomer door de neerslag. Het verschil kan oplopen tot 30 centimeter. Wanneer het grondwater hoog staat is er een verhoogde kans tot ondergelopen kelders, drassige tuinen en andere vochtproblemen. In het geval van laagstaand grondwater komt er zuurstof bij de funderingen waarop huizen zijn gebouwd en geeft dit aanleiding tot rot wat uit kan monden in verzakkingen van de panden.

De eigenaar van het pand is aansprakelijk voor deze eventuele waterschaden binnen het perceel. In de wet staat dan ook vermeld dat iedere woningeigenaar zelf verantwoordelijk is voor de waterhuishouding onder en rondom de woning. Het is in deze zin verstandig om uw kelder of souterrain waterdicht te laten maken om toekomstige problemen te voorkomen. Neem contact op met Vochtweringdirect en ontdek wat wij voor U kunnen betekenen.

Bron: https://denhaag.raadsinformatie.nl/document/3334608/1/RIS149032i

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsKelder lekkage Nassauplein in Den Haag