Lekkage en vochtproblemen in kelder in Amsterdam ( Marnixstraat ) opgelost

29-09-2014

Aan de Marnixstraat in Amsterdam was de kelder / souterrain in het geheel zeer vochtig. Vaak wordt een kelder of souterrain voorzien van voorzetwanden waardoor het vochtprobleem en / of de lekkage voor een bepaalde periode niet te zien is. Na verloop van tijd komt men erachter dat de kelder / souterrain niet in de juiste staat verkeerd. Vaak zijn de eerste symptomen een zeer hoge luchtvochtigheid en schimmels.

In Amsterdam zijn vele klachten met betrekking tot lekkage en vochtproblemen in kelders, bel gerust met vragen 020 - 21 01 088

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsLekkage en vochtproblemen in kelder in Amsterda...