Live chat voor al uw vragen met betrekking tot vochtproblemen

11-05-2020

Vochtweringdirect hecht veel waarde aan de klanttevredenheid en de persoonlijke relatie met de klant. Graag willen wij U zo goed, doelgericht en zo snel mogelijk helpen met het oplossen van al uw vochtproblemen.

Heeft u dringende vragen over vochtproblemen, kelderlekkages of onze diensten? Op de website van Vochtweringdirect hebben wij nu een live chat, waarbij onze medewerkers 24/7 voor U klaarstaan. De klantensupport zorgt dat U zo snel mogelijk wordt geholpen en heeft antwoord of al uw vragen in ons vakgebied.

De live chatbox is te vinden aan de rechtsonderzijde van onze website.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsLive chat voor al uw vragen met betrekking tot...