Romy Rozestraten nieuwe online marketingmanager bij Vochtweringdirect

01-05-2020

Per 1 mei 2020 begint Romy Rozestraten als Online manager marketing bij Vochtweringdirect. In het verleden heeft Romy al werkzaamheden verricht bij radio 6FM waar ze verantwoordelijkheden droeg voor de (online) marketing.

Momenteel studeert deze harde werkster International Business and Management Studies aan de Hogeschool van Amsterdam, waar er een specifieke focus wordt gelegd op de marketingbranche. Rozestraten: “Ik denk dat mijn commerciële gedrevenheid in combinatie met mijn kennis van de marketingbranche een goede basis zal zijn voor deze functie bij Vochtweringdirect en ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van dit professionele bedrijf.”

“Wij zijn verzekerd van een goede samenwerking met veel potentieel voor de toekomst”, aldus CEO Rick van Es.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsRomy Rozestraten nieuwe online marketingmanager...