Vochtweringdirect injecteren

20-07-2020

De behandelmethode die voornamelijk door Vochtweringdirect wordt gebruikt in het geval van vochtproblemen is injecteren van de muur met een vochtwerende gel. Vochtweringdirect is de enige leverancier in Nederland van een unieke als best geteste vloeistof. Deze vloeistof wordt op een diepte van 70% van de muur geïmpregneerd waar het een vocht- en schimmelwerende laag vormt. Wanneer de kelder of kruipruimte dient geïnjecteerd te worden, gebeurt dit onder hoge druk zodat de hoge waterdruk van het grondwater geen kans krijgt binnen te dringen.

Dit is de enige werkelijk blijvende oplossing voor het waterdicht maken van uw ondergrondse ruimte. Het injecteren van keldermuren is toe te passen op onder andere grachtenpanden, woonhuizen en bedrijfspanden. Nieuwe wanden laten plaatsen werkt ook indien u onze waterdichte injectievloeistof laat injecteren op alle naden en aansluitingen. Wel is het plaatsen van nieuwe en vochtwerende wanden een kostbaardere optie. Hier informeren wij u graag verder over tijdens een vrijblijvende afspraak. Vochtweringdirect.nl gaat zorgvuldig en vlot te werk.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsVochtweringdirect injecteren