Waarom u kiest voor Vochtweringdirect

02-06-2020

In Nederland zijn er meerdere bedrijven die richt richten op het waterdicht maken van kelders. Veel van de behandelmethoden van deze bedrijven blijken niet permanent te werken of zijn niet effectief genoeg. Voorbeelden hiervan zijn het aanbrengen van saneerpleisters en het plaatsen van nieuwe muren en prefab elementen. Bekend is dat lekkages in de kelder zich vaak verplaatsen en de kosten zullen dus zwaar oplopen als de kelderafdichter regelmatig langs dient te komen voor lokale behandelingen.

De methoden die Vochtweringdirect daarentegen gebruikt, zijn weldegelijk permanent en werken zoals beloofd. Daarbij garandeert dit bedrijf met 100% dat uw lekkage op een deskundige en duurzame manier wordt opgelost zonder dat uw kelder of kruipruimte weer vol met grondwater komt te staan. Wij zijn overtuigd dat de methoden toegepast door Vochtweringdirect levenslang zullen resulteren in vocht loze ruimtes. De door ons ontwikkelde producten om kelders waterdicht te maken houden namelijk inmiddels al 25 jaar stand. Het waterdicht maken van een constructie gebeurt door het injecteren onder hoge druk van de oppervlakte met een unieke vloeistof, waarvan wij de enige leverancier zijn in Nederland. Deze injectievloeistof is als beste getest en biedt een blijvende bescherming tegen vocht in de kelder. Onze kelderafdichting oplossingen zijn in bijna alle gevallen toe te passen, zelfs bij gemetselde kelders.

Het gaat natuurlijk niet alleen om de juiste werking maar ook om de perfecte vormgeving van de ruimte. Vochtweringdirect levert bijkomende diensten tegen een scherpe prijs en met de hoogste kwaliteit. Wij zijn van alle markten thuis en hebben veel ervaring met het geheel strippen en wederom opbouwen van het souterrain. Advies qua inrichting krijgt u van onze adviseur. Wij hebben stalen bij ons van vloeren, gordijnen, houten jaloezieën en nog veel meer.

Vochtweringdirect doet wat zij belooft.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeNieuwsWaarom u kiest voor Vochtweringdirect