Dakisolatie

Laat uw dak isoleren om de warmte in huis te bewaren. Met dakisolatie houdt u de warmte in huis, waardoor u minder stookkosten heeft. U bespaart zo al snel honderden euro’s per jaar op uw energierekening. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over dakisolatie door te bellen naar 020 2101 088.Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden van dakisolatie in uw woning te onderzoeken. Maak een afspraak via onderstaande button.

DIRECT CONTACT

Kostenbesparing berekenen

Bereken direct hoeveel kosten u mogelijk bespaart met dakisolatie. Vul uw woningtype, het aantal m² van uw dak en het bouwjaar in onze tool in. Binnen enkele stappen heeft u inzage in het geld dat u bespaart op uw energierekening.

Besparing berekenen

 

Kosten van dakisolatie

De kosten zijn onder meer afhankelijk van het isolatiemateriaal en de afwerking. Het materiaal waar het dak van uw woning uit bestaat, bepaalt het benodigde isolatiemateriaal. Onze specialisten komen graag bij u langs voor een dakinspectie. Maak een afspraak via telefoonnummer 020 2101 088

Bereken kosten

Waarom isoleren?

Afhankelijk van de grootte van uw dak is met de juiste isolatie al snel een besparing van honderden euro’s op de energierekening te behalen. Vooral bij verwarmde slaapkamers of zolders onder een dak zijn hoge besparingen te realiseren. Daarnaast is goede dakisolatie multifunctioneel: in de winter houdt het warmte binnen en in de zomer houdt het warmte buiten. De investering in dakisolatie is bovendien al binnen enkele jaren terugverdiend. Verder is dakisolatie ook geluidswerend en milieuvriendelijk, omdat u minder hoeft te stoken.

Laat het dak van uw woning onderzoeken om te weten te komen of dakisolatie mogelijk is. Na de inspectie geven we u advies in welke vorm uw dak geïsoleerd dient te worden en met welke isolatiematerialen. Voor een optimale werking is het noodzakelijk dat u het isolatiemateriaal laat plaatsen door een ervaren vakman.

Dakisolatie aanbrengen

Dak isolatie

Na een dakinspectie geven we advies over het meest geschikte isolatiemateriaal voor uw dak. Er zijn namelijk een groot aantal materiaalsoorten om uit te kiezen. We nemen hier de isolatiewaarde (de R-waarde) in mee die nodig is om een kostenbesparing te realiseren. Vervolgens gaan onze specialisten de dakisolatie aanbrengen en afwerken. Dit doen we aan de binnenzijde van het dak.

Dakinspectie aanvragen

Neem contact met ons op om een dakinspectie aan te vragen. Na de inspectie ontvangt u een advies met kostenindicatie van de dakisolatie. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 020 2101 088 en via e-mailadres info@vochtweringdirect.nl.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeDak isolatie