Facetime onderzoek aanvragen

Een onderzoek met betrekking tot vocht- en/of schimmelproblemen kost gemiddeld tussen de 268,- en 480,- euro in Nederland. Bij ons heeft u de mogelijkheid om het onderzoek via facetime plaats te laten vinden voor slechts 68,- euro (inclusief btw). Een onderzoek via facetime bespaart u veel tijd en geld. Onder meer een onderzoeker met auto en salaris worden hiermee bespaart. Er zijn een aantal vereisten om het facetime onderzoek mogelijk te maken:

  • U dient naar buiten te kunnen lopen met uw smartphone;
  • De kruipruimte dient bereikbaar te zijn;
  • Een eventuele kelder dient bereikbaar te zijn;
  • U heeft schimmelvorming en schade niet hersteld;
  • U kunt door de gehele woning lopen met uw smartphone.

Vul het onderstaande formulier in en vervolgens nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om het onderzoek in te plannen. U betaalt eenvoudig, achteraf via een factuur. Het onderzoek kan op werkdagen plaatsvinden tussen 16:00 en 17:00 uur.

Acht van de tien onderzoeken via facetime zijn voldoende om de juiste oorzaak van vocht- of schimmelproblemen te vinden. Indien het telefonisch consult niet voldoende blijkt zal er een vervolg afspraak aan huis gemaakt moeten te worden. 

 
Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeFacetime onderzoek