Vochtweren voor u, of met u als Bouwbedrijf...

Vochtweringdirect en uw bouwbedrijf

U heeft als bouwbedrijf de mogelijkheid om onze technieken zelf bij u klanten toe te passen. Middels onze opleidingsmogelijkheden kunnen wij u helpen met onze lage of hoge druk vochtwereningssytemen bij uw afnemers.

vochtweren-bouwbedrijven

 

Prefentief onderhoud....

Met name het prefentief onderhoud is op dit moment een ondergeschoven kindje in bouwend Nederland. De vraag naar lange termijn planning en bewuster bouwen neemt gestaag toe. U kunt hier als bouwbedrijf uiteraard op inspringen door prefentief gevels te behandelen teneinde een hogere kwaliteit op te leveren inclusief een lange termijn planning. De kosten zijn gering, de boodschap is up to date en de kwaliteit is hoog !

vochtweren-bouwbedrijven


Er is een hoop kennis binnen onze onderneming ten aanzien van het onderhouden van gevel, kelders en vloeren tevens is vochtweringdirect aangesloten bij bouwend Nederland.

Vochtweringdirect levert totaal gevelonderhoud o.a.:

  • Reinigen;
  • Zandstralen
  • Voegen;
  • Impregneren;
  • Onder lage- of hoge druk injecteren;
  • Kelderafdichting;
  • Betonrenovatie;
  • Het opsporen van lekkages middels Flir.

Direct contact

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenBouwbedrijven