Hotek Sloten Amsterdam

In een pand in Amsterdam zijn wij van Vochtweringdirect bezig met een renovatie van een hotel. Deze week zijn de sloten van de hotelkamers vervangen voor nieuwe elegante hotelsloten, met de techniek van de toekomst. Deze traditionele sloten heten “Hotek CLASSIC” en bieden kwaliteit en zekerheid.

De sloten zijn uitgerust met een smart software en contactloze RFID-technologie. Hotek sloten zijn brandwerend in overeenstemming met de Europese norm EN 1634-1: 2014. Deze sloten zijn te openen met een guestKey, maar ook doormiddel van een app.

Indien de deur niet goed gesloten is, zal er een notificerend geluid worden gemaakt om het ultieme gevoel van veiligheid te garanderen.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenHotek Sloten Amsterdam