Kelder lekkage Mathenesserlaan Rotterdam

Hier heeft Vochtweringdirect een lastige kelder lekkage in Rotterdam opgelost. De vloer was gekraleerd lek, de kim vertoonde lekkage. De kelder bleek provisorisch afgedicht in het verleden door middel van het storten van meerdere vloeren en tot onze grote verbazing in combinatie middels een drainage. Er was ook sprake van een hoop spoeling waardoor er weinig massa aanwezig was. Deze kelder lekkage is opgelost door de diverse vloeren te verwijderen, massa te creëren en een foam injectie. De gekrakeleerde vloer is volvlakkig onder hoge druk waterdicht geïnjecteerd, alsmede de muren en kim. Het is uiteraard niet altijd nodig een kelder volledig af te werken, soms is waterdicht, schoon en droog natuurlijk al heel erg prettig, zeker als er ook op de kosten gelet dient te worden.

De enorme hoge luchtvochtigheid en schimmelvorming kan een hoop last veroorzaken. Niet alleen de geur van een lekke kelder kan onaangenaam zijn, maar een lekke en beschimmelde kelder kan ook ook klachten verergeren bij mensen die bronchitis, COPD of astma hebben . De schimmels kunnen de weerstand van mensen verlagen, maar ook bijvoorbeeld eczeem veroorzaken. De grote mate van waterdamp kan uiteraard ook op de begane grond problemen veroorzaken. De waterdamp kan condenseren op koude bruggen op de begane grond waar deze gaat schimmelen. Heel vervelend, en gelukkig allemaal op te lossen.

Vochtweringdirect maakt alle kelders waterdicht, hoe complex ook! Alles draait om kennis en kunde door ervaring...

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenKelder lekkage Mathenesserlaan Rotterdam