Kelder lekkage opgelost Schietbaanlaan Rotterdam

Op de schietbaanlaan zijn wij net klaar met een lastig project en uiteraard naar wens opgeleverd. Er is behoorlijk wat waterdruk aanwezig door de hoge grondwaterstand. De wisselende waterdruk belasting zorgt voor permanente belasting van de constructie. Deze druk zorgt ervoor dat de kelder uiteindelijk lekkage gaat vertonen.

De eigenaar van de winkel werd niet goed van de lucht die uit de kelder kwam. Klanten die over de vloer kwamen klaagde over stankoverlast. De kelder is waterdicht gemaakt, gereinigd en in sommige situaties wordt de kelder gedesinfecteerd.

De injecties die vochtweringdirect toepast in een gemetselde kelder of in een betonnen kelder biedt langdurige bescherming tegen wisselende waterdruk belasting en houdt het grondwater dus buiten uw kelder.

Contact opnemen

In sommige situaties wilt u misschien wel een woonruimte maken van de kelder of souterrain. Dat kan natuurlijk ook. Vochtweringdirect is de specialist om u souterrain of kelder bewoonbaar te maken. Van het oplossen van uw kelder lekkage tot het opbouwen van de kelder is mogelijk. Het aanbrengen van een badkamer, scheidingswanden, stoffering en natuurlijke ventilatie en / of natuurlijk daglicht kunnen wij voor u verzorgen.

Wij hebben veel ervaring met kelder lekkages, ook in souterrains. Bel ons voor een afspraak en met veel plezier kunnen wij samen met u de beste oplossing uitwerken!

Afspraak maken Bekijk projecten

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenKelder lekkage opgelost Schietbaanlaan Rotterdam