Lekkage in souterrain Tandartspraktijk Rijswijk

Het betrof in dit souterrain een lekkage aan de wand-vloeraansluiting, en een gekrakeleerde vloer die lekkage vertoonde. Na het verwijderen van de afwerk vloer is er een membraam aangelegd onder de betonnen vloer waarna de wand-vloeraansluiting onder hoge duk waterdicht is geïnjecteerd.

Na de voorafgaand genoemde bewerkingen is er ISO fase III 5 k/w aangebracht teneinde levenslang plezier te hebben van een lekkage vrij souterrain.

Er is vervolgens nieuw tapijt en marmoleum gelegd. De gehele ontruimde inboedel hadden wij opgeslagen en wederom terug geplaatst. In deze situatie : Van A-Z …….

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenLekkage in souterrain Tandartspraktijk Rijswijk