Lekkage souterrains Marnixstraat Amsterdam

Helaas worden woningen hedendaags weinig professioneel opgeknapt… veelal is het visueel aantrekkelijk. Bedenk goed dat aannemers geen verstand hebben van lekkage. Het resultaat is een souterrain dat tijdelijk waterdicht is en prachtig afgewerkt met voorzetwanden. Na verloop van tijd komt de waarheid boven…..

Op dit project zijn alle voorzetwanden,  de badkamer en de verzadigde betonnen vloer verwijderd waarna alle opgaande muren waterdicht zijn gemaakt en er een nieuwe vloer is gestort die bestand is tegen waterdruk.

10 jaar garantie op onze werkzaamheden, echter weten wij inmiddels dat onze applicaties levenslang mee kunnen gaan. Garantiecertificaat wordt bij alle projecten aangeleverd !

AANBEVELING !

Alle kelders gaan op den duur lekkage vertonen. Doe u zelf een plezier, en laat altijd de kelder waterdicht afwerken op alle kwetsbare delen van een souterrain. Voor lekkage aan leidingwerk en / of riool gaat u naar: www.lekdetectiedirect.nl

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenLekkage souterrains Marnixstraat Amsterdam