Vochtwering voor Particulieren

Over het algemeen zijn particulieren de grootste doelgroep en heeft deze groep het meeste last van vochtproblemen. Uw woning is hoogstwaarschijnlijk uw kostbaarste bezit en deze lange termijn investering wilt u uitaard goed beschermen. Vocht tast uw gevel en vloeren aan en dit zorgt meestal voor een snel verval en flinke schade. Wacht niet te lang met vochtbestrijden, vocht levert helaas ook veel gezondheidsklachten op.

Het vochtprobleem opsporen en een diagnostisch plan maken...

Middels ons diagnostisch plan kunnen wij exact bepalen welke oplossing de beste is om uw woning in goede conditie te houden en problemen met vocht in de toekomst te mijden.

Vochtweren | Het vochtprobleem achterhalen Vochtweren | Het vochtprobleem achterhalen Vochtweren | Het vochtprobleem achterhalen

Direct contact

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenParticulieren