Prins Hendrikkade (voor en na optrekkend vocht)

Op de Prins Hendrikkade in Amsterdam is Vochtweringdirect bezig met de renovatie van een hotel wat een stadsmonument is. Essentieel voor dit soort panden is dat het gebouw in goede staat wordt gehouden. De Rijksoverheid beschermt monumenten met als doel de monumentale waarde ervan te behouden. Voor sommige werkzaamheden zoals wijziging of herstel aan of bij een monument is een vergunning nodig.

Dit pand op de Prins Hendrikkade had onder andere last van Optrekkend vocht. Door de muren kwam vocht naar omhoog wat ervoor zorgde dat het stukwerk barstte en losliet. Ook was er hoge mate van luchtvochtigheid en waterdamp binnenin het gebouw wat resulteerde in schimmelvorming. Vochtweringdirect heeft deze problemen opgelost door wand te pellen en vervolgens onder lage druk te impregneren met de unieke injectievloeistof van Vochtweringdirect getest door de TU Delft. Tot slot zijn de muren opnieuw gestukt en gesaust.

Zie bijgaand de afbeeldingen van het proces van dit mooie project.

Het bestrijden van vocht is van essentieel belang om rot, schade en nog hoge kosten op lange termijn te voorkomen!

Vochtweringdirect is de specialist voor algeheel onderhoud. Voorkom onnodige problemen en ontdek wat Vochtweringdirect kan betekenen voor u.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenPrins Hendrikkade (voor en na optrekkend vocht)