Vloer kristalliseren Prins Hendrikkade

Op de Prins Hendrikkade in Amsterdam is Vochtweringdirect bezig met de renovatie van een hotel wat een rijksmonument is. In de hal van het gebouw ligt een prachtige vloer gemaakt van natuursteen die enig versleten was na de loop der tijd. De vloer is daarom gerenoveerd doormiddel van een techniek genaamd “kristalliseren”. Hiermee wordt dof geworden natuursteen weer als nieuw en de ultieme glans bereikt. Kristalliseren houdt in dat de vloer in zijn geheel wordt gereinigd en de beschermlaag van de steen door middel van chemicaliën wordt dicht gemaakt. Zo wordt de kans op vocht en vlekken verkleint en is de vloer beter bestand tegen slijtage. Vochtweringdirect helpt u graag bij het samenstellen en uitvoeren van een goed renovatieplan.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenVloer kristalliseren Prins Hendrikkade