Vochtweringdirect doorslaande gevel

Dit pand op de Herengracht in Amsterdam heeft last van een doorslaande gevel. Op de foto’s is te zien dat er op de vierde etage een grote vlek is verschenen in het stucwerk.

Soms is het mogelijk dat er plotseling een vochtige of beschimmelde plek op uw muur tevoorschijn komt. Een mogelijke oorzaak van dit vochtprobleem is een doorslaand vocht in de gevel. Doorslaand vocht is vocht dat door de gevel dringt en gaat vaak samen met beschadigde voegen waardoor alleen impregneren niet voldoende is. Het bestrijden van doorslaand vocht kan heel eenvoudig zijn, maar dit is dit niet altijd het geval. Impregneren onder druk voorkomt het binnen dringen van vocht door de gevel, maar werkt uitsluitend bij een niet beschadigde gevel of voeg. In dit geval dienen er ook reparaties uitgevoerd te worden aan de beschadigde gevel. Uiteraard kunnen wij de gevel deels of opnieuw voegen teneinde doorslaand vocht te vermijden.

Doorslaand vocht wordt met ons unieke impregneermiddel geweerd en biedt u 10 jaar garantie. 

U kunt Vochtweringdirect een onderzoek laten doen als u twijfels heeft over de herkomst van het vocht of de schimmels en vervolgens kunnen wij het doorslaand vocht bestrijden.

Het bestrijden van vocht is van essentieel belang om rot, schade en nog hoge kosten op lange termijn te voorkomen!

Vochtweringdirect is de specialist voor algeheel gevelonderhoud.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeProjectenVochtweringdirect doorslaande gevel