Vochtbestrijding

Vochtbestrijding is een vak, ons vak. Wij hebben ruim 25 jaar expertise in huis. Vochtbestrijding word op diverse manieren aangeboden, echter is er hedendaags maar een de juiste manier voor vochtbestrijding. Indien u vocht wilt laten bestrijden, dan heeft de woning meestal te maken met een natte kruipruimte, doorslaand of optrekkend vocht. In sommige gevallen heeft u te maken met een lekkage.

De juiste vochtbestrijding

Indien er geen lekkage is, maar een van de bovengenoemde vocht problemen, dan is de verleiding groot om de voordeligste aanpak te kiezen zoals het aanbrengen van ventilatie, saneerpleister of elektronen in plaats van vochtbestrijding.

Gevels kunnen soms wel 6,5 water opnemen per vierkante meter, dit ventileer je niet even.

Ook het aanbrengen van apparatuur met elektronen is dan onvoldoende voor vochtbestrijding, De hoeveelheid water in de gevel dient geblokkeerd te worden en een verbinding aan te gaan teneinde het vocht werkelijk geheel te bestrijden.

VochtweringDirect… Highest quality through technology…

Kelder waterdicht of Vochtproblemen oplossen?

Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen en kelder waterdicht te maken. 100% kelder waterdicht garantie!

Neem contact op
 

Online prijsberekening!

Kelder waterdicht maken prijs weten? Doe onze vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Doe de vochttest
Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeVochtbestrijding backup