Vochtige kruipruimte

Heeft u een vochtige kruipruimte? Laat er direct wat aan doen, want deze ruimte onder de vloer wordt bij aanhoudende vochtproblemen een ongewenste leefomgeving voor algen, schimmels, mossen en allerlei ongedierte. Het vocht is bovendien schadelijk voor de bouwconstructie. De vochtklachten kunnen zich in uw gehele woning of bedrijfspand manifesteren. Het vocht kan vanuit de kruipruimte via de vloer en muren naar de bovengelegen vertrekken gaan. Er kan schimmel ontstaan op koude bruggen, plekken waar warmte en koude elkaar ontmoeten. Denk aan raamkozijnen. Condens op ramen en vensterbanken is soms ook een signaal voor een te hoge luchtvochtigheid in de woon-, kantoor- of bedrijfsruimte. Schakel daarom meteen de specialisten van Vochtweringdirect.nl in voor een vrijblijvende, gratis inspectie en een effectieve vochtbestrijding.

Neem contact op

Eenvoudige en betaalbare oplossing bij een vochtige kruipruimte

Kruipruimten zorgen ervoor dat de vloeren van huizen niet direct op de grond worden gebouwd. Ze houden normaliter de woning droog. Ze dienen als een soort luchtisolator en ze maken het leidingenwerk onder het huis gemakkelijk bereikbaar. Een vochtige kruipruimte komt door een hoge grondwaterstand, gebrekkige ventilatie, condensatieproblemen, lekkage of optrekkend vocht via de funderingsmuren. Het naar de woning doortrekkende vocht zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de gehele woning te hoog wordt. Met comfort- en gezondheidsklachten tot gevolg.  Vochtweringdirect.nl biedt een eenvoudige en relatief voordelige oplossing. Met het blazen van thermovlekken in de kruipruimte, wordt de waterdamp gestopt. Daarnaast zorgt deze methode voor een veel betere isolatie van uw woning. Een waterdichte kruipruimte is daarmee ook energiebesparend.

Laat Vochtweringdirect.nl uw vochtprobleem verhelpen

Een vochtige kruipruimte kan grote problemen veroorzaken. U kunt last krijgen van vochtplekken, schimmels en ongedierte. Dat is niet bevorderlijk voor uw gezondheid. Het voelt klam aan en de ingeademde lucht is niet fris. Er ontstaat houtrot en mogelijk schade aan beton en ijzeren leidingenwerk bij aanhoudende vochtproblemen. De vochtige vloer en muren zijn koud, de stookkosten lopen fors op. Het leefklimaat in huis wordt slechter. Vochtweringdirect.nl beschikt over de expertise, meer dan 25 jaar ervaring en de modernste materialen om uw vochtprobleem te verhelpen. Wij zijn het enige bedrijf in Nederland dat 100% vochtvrijgarantie biedt op de langere termijn.  

Neem contact op
 

Maak een online prijsberekening!

Vochtweringdirect.nl helpt particulieren, bedrijven en (overheids)instellingen bij het verhelpen van vochtproblemen. Uit onderzoek van de Vereniging Eigen Huis blijkt dat maar liefst 40% van de eigenaren van een woning een vochtige kruipruimte heeft. De aanpak van een natte kruipruimte is een must. Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Doe de vochttest

Effectieve en duurzame vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis? Vochtweringdirect.nl lost met spoed uw vochtproblemen op. Binnen 24 uur na uw telefoontje zijn wij bij u ter plaatse. Neem contact met ons op via ons algemene telefoonnummer (020 - 21 01 088). Of vraag eerst een vrijblijvende, gratis inspectie aan. Dankzij onze snelle en vakkundige aanpak bespaart u geld en blijft de waarde van uw woning behouden. U heeft voortaan géén last meer van vochtproblemen.

Neem contact op
 

Doe de vochttest en maak een afspraak

Vochtweringdirect.nl verhelpt uw vochtige kruipruimte en zorgt voor kruipruimte isolatie. Ontdek hoeveel geld u hiermee kunt besparen. Doe onze vochttest om de prijs van onze deskundige vochtwering online te berekenen. Klik op het submenu vloeren en kelders en vul het online formulier in voor een vrijblijvende afspraak.

Doe de vochttest
Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeVochtige kruipruimte