Amstelveen: kelder waterdicht maken? Kies voor Vochtweringdirect.nl

Vochtproblemen zijn altijd vervelend. Ze veroorzaken een onaangename geur en ongezond leefklimaat. Reden genoeg om af te rekenen met vochtige muren en lekkages. Wilt u uw kelder waterdicht maken in Amstelveen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Bij Vochtweringdirect.nl hebben we al veel klanten in Amstelveen geholpen. We kennen de lokale situatie en weten welke vochtweringsoplossingen hierbij passen. Dat is de reden waarom we 10 jaar garantie op onze diensten kunnen bieden. Kiest u voor Vochtweringdirect.nl? Dan kunt u rekenen op:

  • experts met meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van vochtproblemen
  • unieke en best geteste behandelmethodes
  • gratis inspectie in Amstelveen

Kelder waterdicht Amstelveen

Grondwater Amstelveen

Vlak onder onze voeten bevindt zich grondwater. Dit water werkt vooral in het voordeel van de mens, maar in ongunstige omstandigheden kan grondwater veel problemen opleveren.

Zo had Amstelveen de afgelopen zomers regelmatig last van wateronderlast. Dit betekent dat het grondwaterpeil te laag stond door een periode van droogte. Als gevolg werd de grond erg droog en kwam er zuurstof bij de funderingen van de huizen in de stad.

Amstelveense stoeptegels kwamen los te liggen en panden verzakten door paal rot. Er werd hard gewerkt om het niveau weer op peil te krijgen en de schade te herstellen.

Onderlast en overlast

In tegenstelling tot wateronderlast, kan een plaats ook veel problemen ondervinden van wateroverlast. Dit fenomeen ontstaat in een periode van veel regenval of in het geval van een ondergrondse rivier of bron.

Ten gevolge van langdurig te hoge grondwaterstanden kan vochtoverlast ontstaan in woningen, zoals bijvoorbeeld water in kruipruimten, zwam- en schimmelvorming, een muffe lucht of stank, vochtplekken op wanden, aantasting van behang of stucwerk, aantasting van (houten) vloeren, plinten en vloerbedekking en negatieve beïnvloeding van het klimaat in de woning.

Deze problemen kunnen zeer vervelend zijn voor de bewoner, er kunnen zelfs gezondheidsproblemen ontstaan door het vocht. De gemeente is niet verantwoordelijk voor het grondwater in uw eigen perceel. Het is dus van belang dat vochtwering in de woning goed geregeld is.

Daarbij is de informatie van Waternet zeer waardevol. Waternet heeft alle grondwaterstanden gemeten die informatie kunnen verstrekken voor de bewoners van het pand.

Vochtproblemen oplossen?

Neem direct contact op met Vochtweringdirect.nl voor vrijblijvend advies.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeWerkgebiedKelder waterdicht Amstelveen