Bussum: kelder waterdicht maken? Kies voor Vochtweringdirect.nl

Vochtproblemen zijn altijd vervelend. Ze veroorzaken een onaangename geur en ongezond leefklimaat. Reden genoeg om af te rekenen met vochtige muren en lekkages. Wilt u uw kelder waterdicht maken in Bussum? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Bij Vochtweringdirect.nl hebben we al veel klanten in Bussum geholpen. We kennen de lokale situatie en weten welke vochtweringsoplossingen hierbij passen. Dat is de reden waarom we 10 jaar garantie op onze diensten kunnen bieden. Kiest u voor Vochtweringdirect.nl? Dan kunt u rekenen op:

  • experts met meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van vochtproblemen
  • unieke en best geteste behandelmethodes
  • gratis inspectie in Bussum

Kelder waterdicht Bussum

Grondwater in Bussum

Grondwater hebben we nodig voor het behoud van de natuur en voor vele andere aspecten in ons dagelijkse leven. Het bevind zich vlak onder het oppervlak waar wij op lopen.

De palen van de funderingen waar onze huizen op zijn gebouwd staan onder water. Zo komt er geen zuurstof bij en wordt paalrot voorkomen.

Maar, net als elk ander waterpeil, kan ook het grondwaterpeil sterk fluctueren. Bijvoorbeeld na een periode van weinig regenval, zakt het grondwater een aantal centimeter tot soms wel een aantal meter. Zo kan de fundering van een pand droog komen te staan en komt er zuurstof bij de palen. Als gevolg kan er paalrot ontstaan. Dit fenomeen heet grondwateronderlast.

Beschadigingen aan fundamenten

Na een langere periode kan de fundering permanent beschadigen en kan het huis verzakken. Aangezien Bussum in een hooggelegen gebied ligt is wateronderlast een veel voorkomend probleem.

In periodes dat er veel regenval voorkomt, is de kans op grondwateroverlast aanwezig. Het Bussumse grondwaterpeil stijgt dan boven het gewenste niveau en kan vervelende problemen veroorzaken.

Voorbeelden zijn kelderlekkages, vochtige souterrains, optrekkend vocht, schimmels en drassige tuinen. In dit geval is het van uiterst belang de vochtwering goed geregeld te hebben.

De eigenaar van een perceel is zelf verantwoordelijk voor het waterdicht houden van een kelder en souterrain. Voor actuele grondwaterstanden kunt u kijken op www.dinoloket.nl.

Vochtproblemen oplossen?

Neem direct contact op met Vochtweringdirect.nl voor vrijblijvend advies.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeWerkgebiedKelder waterdicht Bussum