Scheveningen: kelder waterdicht maken? Kies voor Vochtweringdirect.nl

Vochtproblemen zijn altijd vervelend. Ze veroorzaken een onaangename geur en ongezond leefklimaat. Reden genoeg om af te rekenen met vochtige muren en lekkages. Wilt u uw kelder waterdicht maken in Scheveningen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Bij Vochtweringdirect.nl hebben we al veel klanten in Scheveningen geholpen. We kennen de lokale situatie en weten welke vochtweringsoplossingen hierbij passen. Dat is de reden waarom we 10 jaar garantie op onze diensten kunnen bieden. Kiest u voor Vochtweringdirect.nl? Dan kunt u rekenen op:

  • experts met meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van vochtproblemen
  • unieke en best geteste behandelmethodes
  • gratis inspectie in Scheveningen

Kelder waterdicht Scheveningen

Scheveningen grondwater

Scheveningen ligt in het Boezemland van Delfland en beschikt over ruim 1000 hectare grond. Aangezien Scheveningen hooggelegen ligt en deels in de duinen stroomt het regenwater weg via Den Haag. Vanaf daar wordt het overtollige water uitgemalen via de haven van Scheveningen of de nieuwe waterweg.

Afhankelijk van de stand van het grondwater kan er meer of minder regenwater infiltreren in de bodem. Wanneer het grondwater hoog staat kan er minder regenwater infiltreren en dient er meer water weg te stromen via het oppervlaktewater. Bij een lage grondwaterstand kan het regenwater bijdragen aan een efficiënte waterberging.

Scheveningse ontwikkelingen

Het grondwater in Scheveningen heeft een natuurlijk beloop, maar de stand varieert sterk. Dankzij de hoge ligging kent de plaats een lage gemiddelde stand, die ruimschoots twee meter onder maaiveld ligt. De schommeling van deze stand is hoger in de winter en lager in de zomer door de neerslag. Het verschil kan oplopen tot 30 centimeter.

Het waterschap doet er alles aan om dit in goede banen te leiden. Dat is niet zonder reden.

Wanneer het grondwater hoog staat is er een verhoogde kans tot ondergelopen kelders, drassige tuinen en andere vochtproblemen. In het geval van laagstaand grondwater komt er zuurstof bij de funderingen waarop huizen zijn gebouwd en geeft dit aanleiding tot rot wat uit kan monden in verzakkingen van de panden.

De eigenaar van een pand is zelf verantwoordelijk voor deze eventuele waterschaden binnen het perceel. Het is in deze zin verstandig om uw kelder of souterrain waterdicht te laten maken om toekomstige problemen te voorkomen.

Vochtproblemen oplossen?

Neem direct contact op met Vochtweringdirect.nl voor vrijblijvend advies.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeWerkgebiedKelder waterdicht Scheveningen