Gevelonderhoud

U bent aangekomen op de site van Vochtweringdirect, kwalitatief nummer één in gevelonderhoud.
De methodes en producten die Vochtweringdirect gebruikt voor het weren van vocht en gevelonderhoud zijn als beste getest door Stichting bouw en research, TU Delft en Rijksmonumentenzorg.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak: 020 - 21 01 088 of mail ons: info@vochtweringdirect.nl. Wij reinigen, restaureren, onderhouden en beschermen gevels, kelders en funderingen.

Over welke dienst wilt u van ons informatie?

 

Beter voorkomen dan genezen

Professioneel gevelonderhoud is belangrijk om hogere kosten op lange termijn te voorkomen. Het goed reinigen, het voegwerk bijhouden en het impregneren van gevels zijn erg belangrijk teneinde gevel problemen te voorkomen, buiten het feit om dat het uw visite plaatje is. Neem gerust contact met ons op voor advies voor professioneel gevelonderhoud: 020 - 21 01 088

Kwaliteit van onze dienstverlening

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in huis, leveren conform VCA en ISO 2001 onze diensten.

Garantiecertificaten op het gebied van gevelonderhoud

Om u een zeker gevoel te geven dat u de hoogst mogelijke kwaliteit geleverd krijgt ontvangt u van ons een garantiecertificaat die de kwaliteit en de garantie tijd vastlegt, soms tot wel 10 jaar ! Indien nodig werken wij met een SLA, een service level agreement als leidraad. Mede daarom maken ook gemeente en rijksoverheid gebruik van onze diensten.

Vochtweringdirect, highest quality through technology...

Voor specifieke of specialistische reiniging gaat u naar:

 Schoonmaakdirect        

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeGevelonderhoud