Schimmel op de muur?

Klachten door giftige schimmel

Schimmel op de muur is een vervelend probleem, dat bovendien zeer schadelijk voor de gezondheid is. Schimmels ontstaan vooral in vochtige ruimtes als de badkamer en keuken, maar ze kunnen zich ook manifesteren in de slaapkamer, woonkamer, meterkast, kelder of kruipruimte. Er bestaan vele soorten schimmels. De zwarte schimmel is de meest voorkomende. Deze giftige uitslag op de muur kan tot allerlei klachten leiden. Denk aan vermoeidheid, misselijkheid, allergieën, irritaties aan de ogen en de luchtwegen, met keelpijn, benauwdheid en ademhalingsproblemen. Schimmel op de muur is veelal zelf eenvoudig te verwijderen met een goed schimmelverwijderingsmiddel. U kunt het ook aan de specialisten van Vochtweringdirect.nl overlaten. Wacht niet te lang. Onderneem actie en schakel ons in om uw schimmelprobleem te verhelpen.

Neem contact op

Schimmels op de muur behandelen

Voorbeeld van veel voorkomende schimmels op de muur

 

Inspectie door Vochtweringdirect.nl

Schimmel op de muur kan vele oorzaken hebben. Vaak werkt een slechte ventilatie en een tekort aan zonlicht schimmelvorming in de hand. Het vochtoverschot in huis wordt hierdoor onvoldoende afgevoerd. Het vocht slaat neer als condens op de muren, en tevens op de plafonds en ramen. Dit effect wordt versterkt bij lagere temperaturen. Als deze situatie lang aanhoudt, ontstaat er een ideale voedingsbodem voor schimmels. Er kan ook een probleem met de buitengevel zijn, met als gevolg dat de binnenmuren nat worden. Als u in de woonkamer doorslaand vocht aantreft, duidt dit vaak op een beschadigde gevel. Het regenwater kan naar binnen sijpelen, de muren worden vochtig. Een derde oorzaak is een probleem met opstijgend vocht, veroorzaakt door grondvocht. De schimmel bevindt zich bij optrekkend vocht aan de onderkant van de muur. Laat een vrijblijvende, gratis inspectie uitvoeren door Vochtweringdirect.nl om de exacte oorzaak te achterhalen en het vochtprobleem te verhelpen.

Schimmels op de muur behandelen

Voorbeeld van veel voorkomende schimmels op de muur

Let op: Schimmels op muren in uw woning zijn zeer slecht voor de gezondheid en kunnen allergieën en luchtwegen problemen veroorzaken. Wacht dus niet te lang met het verhelpen van deze schimmels.

Laat uw vochtprobleem oplossen

Heeft u last van schimmel op de muur? U kunt dit zelf behandelen of aan Vochtweringdirect uitbesteden. U kunt bij ons een doe-het-zelfpakket afnemen om de schimmels op de muren effectief te verwijderen en te behandelen. Met als doel om op de lange termijn verlost te zijn van schimmelvorming. Vaak is zelf schimmel verwijderen onvoldoende om de oorzaak van het vochtprobleem op te lossen. Doe de vochttest en geef aan waar het vochtprobleem zich in uw woning bevindt. Selecteer de hoogte waar het vocht zich ophoopt en de omvang van de vochtkringen. U krijgt vervolgens een vrijblijvende, gratis prijsopgave om de schimmelvorming aan te laten pakken door onze vakspecialisten. Laat Vochtweringdirect.nl zo snel mogelijk bij u langskomen voor onderzoek en analyse als u denkt dat het probleem te complex is. Wij hebben alle kennis en materialen in huis om elk vochtvraagstuk te tackelen. Daarnaast hebben wij ruim 25 jaar ervaring in het bestrijden van schimmels in huis.

Neem contact op
 

Online prijsberekening!

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VVE’s, vastgoedbedrijven, onderhoudsbedrijven, gemeenten en de rijksoverheid. Het beste is om de schimmel op de muur te laten verwijderen door onze vakmensen. Een eerste verbetering is al te behalen met een betere ventilatie van de kamers. Wij bieden een permanente oplossing met een unieke behandelmethode, die als beste is getest. U krijgt tien jaar garantie op een vochtvrije woning, zodat schimmels geen kans meer krijgen. Doorloop onze vochttest en ontdek meteen welk vochtprobleem de schimmel in uw woning veroorzaakt. U krijgt na het invullen van de test een indicatie van de kosten van de schimmelverwijdering.

Doe de vochttest

Vochtwering tegen schimmels binnen 24 uur

Schimmel op de muur herkent u aan de zwarte vochtkringen. U merkt het bijvoorbeeld op door een hoge luchtvochtigheid in de kamer, door een muffe schimmelgeur of door loslatend behang. De schimmels zijn schadelijk voor uw gezondheid. De schimmel verspreidt zich via de lucht in de vorm van minuscule, zwevende schimmelsporen. De sporen nestelen zich in een vochtige omgeving op muren en plafonds. De meest bekende en gevaarlijke variant is de zwarte schimmel die zwarte puntjes op de muur achterlaat. Er kan ook sprake zijn van de huiszwam op houten muren en plafonds, die witte en ruwe vlekken te zien geeft. Er zijn tientallen schimmelsoorten in verschillende kleuren die in een woning kunnen voorkomen. Ze hebben één ding gemeen: de muurschimmel moet zo snel mogelijk worden verwijderd. Neem direct contact op via ons algemene telefoonnummer (020 – 21 01 088) en vraag een vrijblijvende, gratis inspectie aan. Als onze planning het toelaat, verwijderen wij de schimmels binnen 24 uur.

Neem contact op
 

Doe de vochttest

Doe de unieke vochttest van Vochtweringdirect.nl en bereken online de prijs voor professionele vochtwering bij schimmel op de muur. Geef allereerst aan waar het vocht zich bevindt, op de binnenmuur, buitenmuur of binnen- én buitenmuur. Meld vervolgens op welke hoogte het vocht en de schimmel zit. Voor een exacte prijsberekening vult u het aantal strekkende meters van de gevel in, waarna de prijs zichtbaar wordt. U krijgt 100% garantie op onze hoogwaardige dienstverlening.

Doe de vochttest
Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeSchimmel op muur