Schimmel in huis

Laat schimmel in huis verwijderen door de professionals van Vochtweringdirect. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van schimmelbestrijding en het oplossen van vochtproblemen. Doe de vochttest en ontdek direct welk vochtprobleem schimmel in uw huis veroorzaakt. Na het invullen van de test krijgt u ook een indicatie van de verwijderkosten.

Doe de vochttest

Neem contact op voor meer informatie over schimmelbestrijding in huis of bel naar 020 210 1088 om direct een inspectie aan te vragen. Indien onze planning het toelaat verwijderen we uw schimmels nog dezelfde dag.

  • Vrijblijvende inspectie van uw schimmelprobleem
  • 10 jaar garantie op een vochtvrije woning
  • Unieke behandelmethoden getest door de TU Delft
  • Ruim 25 jaar ervaring met het bestrijden van schimmels in huis

Oorzaken van schimmel

Schimmels zijn onhygiënisch en schadelijk voor de gezondheid. In veel gevallen wordt schimmel veroorzaakt door een vochtprobleem dat ontstaat in kamers die slecht of matig geventileerd zijn. Oorzaken van schimmel in huis zijn:

  • Doorslaand vocht in muren en plafonds, vaak ontstaan door een gevelprobleem.
  • Condensatievocht op muren en plafonds door slechte ventilatie of luchtafvoer.
  • Optrekkend vocht in muren doordat grondvocht in de fundering trekt.

Om de precieze oorzaak van uw schimmelprobleem te achterhalen vraagt u een inspectie aan door te bellen naar 020 210 1088. Een van onze deskundige vakmannen komt dan bij u langs om de oorzaak te vinden met ons detectiesysteem.

Schimmel in huis

 

Schimmel vlekken op de muur

Schimmel in huis verwijderen

Door de kamer met de schimmel beter te ventileren is het vochtprobleem doorgaans al sterk te verminderen. Als de oorzaak van uw schimmel achterhaalt is, gaan we aan de slag met de permanente oplossing. We werken met een unieke methode die getest is door de TU Delft, daarom krijgt u altijd 10 jaar garantie op een vochtvrijewoning. Andere methoden om vochtproblemen op te lossen zijn:

Schimmel op de muur

Schimmel op muren ontstaat in veel gevallen door optrekkend vocht vanuit de fundering. Grondvocht kan niet of nauwelijks weg, waardoor vocht zich in de muren ophoopt. Schimmel op de muur herkent u aan de zwarte vochtkringen, maar bijvoorbeeld ook aan een hoge luchtvochtigheid in de kamer, een muffe lucht of loszittend behang.

SCHIMMEL OP DE MUUR  

Schimmel in de badkamer

Badkamers zijn gevoelig voor schimmels, vooral als de ruimte slecht of matig geventileerd is. In uw badkamer krijgt u eenvoudig goede ventilatie door het raam open te zetten of met een automatische badkamerventilator. Schimmels ontstaan vooral als het vocht niet weg kan en zorgen voor zwarte plekken. Is het vocht eenmaal in de muren gaan zitten? Dan moet het professioneel verwijderd worden.

SCHIMMEL IN DE BADKAMER

Gevolgen voor uw gezondheid

Schimmels zijn schadelijk voor de gezondheid en moeten dan ook zo snel mogelijk verwijderd worden. Ze zweven door de lucht waardoor gezondheidsklachten zoals luchtwegproblemen en -allergieën veelvoorkomende gevolgen zijn. Vooral mensen met astma zijn extra gevoelig voor de schimmels.

Vaak is zelf schimmel verwijderen niet voldoende om de oorzaak van het probleem op te lossen. Doe onze vochttest en geef aan waar het vochtprobleem zich bevindt in uw woning. Selecteer de hoogte waar het vocht ophoopt, de omvang van de vochtkringen en u krijgt direct een prijs om de oorzaak van uw schimmel aan te pakken door onze vakmannen.

Doe de vochttest

10 jaar garantie op onze vochtbestrijding

Vraag een inspectie aan om de oorzaak van uw schimmel in huis te achterhalen door te bellen naar 020 210 1088 of door een e-mail te sturen naar info@vochtweringdirect.nl . We zijn elke dag bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur.

Een FaceTime onderzoek aanvragen is ook mogelijk. Maak een afspraak voor het onderzoek en een van onze specialisten kijkt heel eenvoudig met u mee via FaceTime op uw iPhone of iPad.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeSchimmel in huis