Vochtbestrijding

Vochtbestrijding is een vak, ons vak. Wij hebben ruim 25 jaar expertise in huis. Indien u vocht wilt laten bestrijden, dan heeft de woning meestal te maken met een natte kruipruimte, doorslaand of optrekkend vocht. In sommige gevallen heeft u te maken met een kelder lekkage. Vochtweringdirect.nl lost uw vochtproblemen snel op, zodat u weer geniet van een verhoogd wooncomfort en lagere energiekosten.

  • Vochtbestrijding met de best geteste behandelmethode
  • Al ruim 25 jaar specialist in het bestrijden van vocht
  • Vooraf inzicht in kosten na inspectie vochtproblemen
  • Bestrijden van vocht binnen 24 uur mogelijk

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen

Stappenplan bij bestrijden van vocht

Vochtproblemen lost u helaas niet eenvoudig op. We helpen u daarom graag door uw woning – met name uw kelder – volledig te inspecteren op vochtproblemen.

Stap 1: vochtproblemen constateren

In de eerste stap maken we een analyse van uw volledige woning. Iedere hoek en kier moet worden geanalyseerd, want vochtproblemen zitten vaak letterlijk in een klein hoekje.

Stap 2: mogelijkheden om vochtproblemen op te lossen

Na onze analyse geven we u advies over wat er nodig is om het vocht te bestrijden. In de meeste gevallen constateren we optrekkend vocht of een kelder lekkage waardoor de vochtproblemen ontstaan. De meest geboden oplossing hiervoor is het injecteren van muren en uw kelder waterdicht laten maken.

Stap 2: mogelijkheden om vochtproblemen op te lossen

Stap 3: vrijblijvende offerte

Uiteraard krijgt u voor de geadviseerde oplossingen direct een vrijblijvende offerte op maat. U bepaalt zelf of u de vervolgstappen direct wilt laten uitvoeren. Let op: het uitstellen van oplossingen bij vochtproblemen vergroot de schade iedere dag.

Wilt u een inspectie aanvragen voor vochtbestrijding? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze vochtspecialisten. We werken in heel Nederland.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen

Vochtbestrijding kosten

Bij vochtbestrijding verschillen de kosten sterk per situatie. We komen voor een indicatie van de kosten bij u langs om een inspectie van de vochtproblemen te doen. Op basis hiervan herkennen we de problemen, bijvoorbeeld optrekkend vocht of een kelder lekkage. Voor deze problemen bieden we een oplossing, waarvoor we direct een vrijblijvende offerte op maat kunnen maken. U weet bij ons altijd van tevoren precies wat de kosten en zal nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Gevolgen van vochtproblemen in uw woning

Als u vocht niet laat bestrijden, dan krijgen schimmels vrij baan om zich te vermenigvuldigen. Schimmels veroorzaken een muffe lucht en zijn bovendien schadelijk voor uw gezondheid. In de ergste gevallen krijgt u klachten aan uw luchtwegen of ontstaan er allergieën. Verder krijgt u vaker last van beslagen ramen, waaraan u teveel vocht in uw woning vaak herkent: vochtige ruimtes zijn weer erg aanlokkelijk voor ongedierte zoals zilvervissen en pissebedden.

Tips voor het voorkomen van vochtproblemen

Het voorkomen van vochtproblemen bespaart u een vochtbestrijdingsbehandeling en onnodige kosten. We geven u graag een aantal tips om de vochtproblemen te beperken of zelfs te voorkomen.

  1. Laat ventilatiesystemen altijd draaien, ook al bent u niet thuis .
  2. Zet tijdens het koken en douchen uw ramen open tot 5 minuten na de activiteit.
  3. Open uw ventilatierooster ook tijdens de winter.
  4. Zorg voor het afsluiten van potten en pannen om waterdampen in te sluiten.

Kies voor een lange termijn oplossing bij vochtbestrijding

Indien bovenstaande tips vochtschade niet hebben kunnen voorkomen, dan is het toepassen van vochtbestrijding voor lange termijn noodzakelijk. Indien er geen lekkage is, maar een vochtige kruipruimte of optrekkend vocht, dan is de verleiding groot om de voordeligste aanpak te kiezen zoals het aanbrengen van ventilatie, saneerpleister of elektronen. Gevels kunnen soms wel 6,5 liter water opnemen per vierkante meter. Dit is niet droog te krijgen met een ventilatiesysteem. Ook het aanbrengen van apparatuur met elektronen is onvoldoende. De hoeveelheid water in de gevel dient geblokkeerd te worden en een verbinding aan te gaan teneinde het vocht werkelijk geheel te bestrijden.

25 jaar ervaring in het bestrijden van vocht

Vochtweringdirect.nl heeft al meer dan 25 jaar ervaring in vochtbestrijding. Onze behandelingsmethode is namelijk volledig getest door de technische universiteit om de hoogste kwaliteit vochtbestrijding te leveren. U bent bij ons daarom altijd zeker van een volledig vochtvrije woning.

VochtweringDirect… Highest quality through technology…

Kelder waterdicht of Vochtproblemen oplossen?

Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen en kelder waterdicht te maken. 100% kelder waterdicht garantie!

Neem contact op
 

Online prijsberekening!

Kelder waterdicht maken prijs weten? Doe onze vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.
 

Doe de vochttest

Veelgestelde vragen

Wat houdt vochtbestrijding in?

Nederland is een waterrijk land. Daardoor ontstaan binnen veel woningen - vroeg of laat - problemen, bijvoorbeeld door een te hoge grondwaterstand. Met gerichte vochtbestrijding kan dit probleem worden opgelost.

Hoe werkt vochtbestrijding?

Er zijn verschillende vormen van vochtbestrijding. Soms wordt alleen een tijdelijk effect bereikt, zoals bij het plaatsen van prefab elementen of het aanbrengen van sierpleisters. Vochtbestrijding met gebruik van injectering is de beste oplossing die ook op de lange termijn effectief blijft.

Wat zijn de kosten van vochtbestrijding?

De kosten hangen van verschillende factoren af. De constructie van uw woning speelt een rol, net als de oppervlakte van de ruimte die waterdicht gemaakt moet worden. U kunt de kosten online berekenen.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeVochtbestrijding