Kelder waterdicht maken

Kelderafdichting, uw kelder waterdicht maken of uw kelder beter isoleren om toekomstige lekkages te voorkomen? Dat is een klus voor de vakmannen van Vochtweringdirect.nl. Uw souterrain of kelder waterdicht maken kan bij spoed nog op dezelfde dag, vakkundig en met een waterdichte garantie. Wij bieden altijd een duurzame oplossing op maat.

Kelder waterdicht maken of andere lekkages verhelpen? Bel vrijblijvend 020 2101 088 voor deskundig advies.

020 2101 088 Inspectie aanvragen

Laat uw kelder waterdicht maken door Vochtweringdirect.nl

Heeft u last van een lekke of vochtige kelder? Schakel de specialisten van Vochtweringdirect.nl in en profiteer van:

 • Meer dan 25 jaar ervaring met vochtproblemen
 • Gratis en vrijblijvende kelderinspectie
 • 10 jaar waterdichtgarantie op kelderafdichting
 • Spoedreparaties mogelijk binnen 24 uur
 • Unieke behandelmethode, als beste getest

Uw kelder waterdicht in 4 stappen

Kelder waterdicht in 4 stappen.

Vochtweringdirect.nl heeft ruim 25 jaar ervaring met vochtwering door heel Nederland. Van grachtenpanden in Amsterdam tot bedrijven in Den Haag, we komen overal. Wij zijn de enige leverancier van een unieke vloeistof die geïnjecteerd wordt in uw muren. De injectievloeistof is als beste getest en biedt een blijvende bescherming tegen vocht in uw kelder. We hebben al veel eigenaren van huizen en panden geholpen met onze werkwijze. Heeft u ook last van water of vocht in uw kelder? Neem dan contact op met onze specialisten en we lossen uw probleem vandaag nog op.

Voordelen van uw kelder of muur waterdicht maken

Een waterdichte kelder heeft veel invloed op uw woonbeleving. Wanneer uw kelder droog is, kunt u de kelder gebruiken voor het opslaan van levensmiddelen of het bewaren van persoonlijke spullen die u elders niet kwijt kunt in uw huis. Daarnaast heeft een vochtige kelder ook nadelige gevolgen voor uw energiekosten. Door uw kelder waterdicht te maken, ervaart u verschillende voordelen, zoals:

 • Uw woning is meer waard
 • Gezondere leefomgeving
 • Lagere energiekosten
 • Extra opslagruimte

Werkwijze kelder waterdicht maken 

We zien dat sommige huishoudens nieuwe muren laten plaatsen of werken met prefab elementen om de kelder waterdicht te maken. Ook worden er saneerpleisters aangebracht om de vochtproblemen te voorkomen of verhelpen. Dit zijn echter geen goede oplossingen om uw kelder waterdicht te maken.

De waterdruk is vaak zo hoog dat uitsluitend injectie onder hoge druk werkelijk een blijvende oplossing biedt voor het waterdicht maken van uw kelder of kruipruimte. Nieuwe wanden laten plaatsen werkt ook indien u onze waterdichte injectievloeistof laat injecteren op alle naden en aansluitingen. Wel is het plaatsen van nieuwe en vochtwerende wanden een kostbaardere optie. Hier informeren wij u graag verder over tijdens een vrijblijvende afspraak.

Kelder injecteren

De enige juiste manier om uw kelder waterdicht te maken is via een injectie. Onder hoge druk injecteren we de keldermuren in 4 stappen. De door onszelf ontwikkelde producten voor kelderafdichting houden al 25 jaar stand.

Stappenplan

Na het injecteren is uw kelder afgedicht. Indien u werkelijk al het vocht uit de kelder wilt bannen en 100% garantie wilt hebben op een waterdichte kelder, dan kunnen we een saneerpleister aanbrengen in drie lagen. De saneerpleister bevat een vochtregulerend middel dat de laatste restanten vocht gelijkmatig uit de wanden ventileert.

Kosten kelder waterdicht maken 

De kosten om uw kelder waterdicht te maken worden onder andere bepaald door de constructie en de opbouw van de kelder. Een betonnen kelder waterdicht maken is bijvoorbeeld veel goedkoper dan een gemetselde kelder. Daarnaast speelt de oppervlakte van uw kelder en de gekozen behandelmethode ook een belangrijke rol in de prijs.

Kosten

Online kosten berekenen

Wilt u de kosten weten om uw kelder waterdicht te maken? Omdat de werkzaamheden per situatie verschillen, lopen de kosten nogal uiteen. Doe onze vochttest en bereken heel eenvoudig de kosten voor professionele vochtwering. In enkele stappen weet u wat de verwachte kosten zijn om uw kelder waterdicht te maken.

Doe de vochttest

FaceTime onderzoek

Een afspraak maken voor een FaceTime onderzoek is ook heel gemakkelijk om snel en eenvoudig een prijsindicatie te krijgen. Met een onderzoek via FaceTime inspecteren we uw kelder via uw mobiele telefoon of tablet.

Kelderafdichting mogelijkheden

Onze kelderafdichting oplossingen zijn in bijna alle gevallen toe te passen, ook bij gemetselde kelders. Enkele mogelijkheden zijn:

 • Injecteren van scheren en lekkages (binnen & buiten
 • Injecteren door middel van injectieslangen
 • Kelderafdichting met minerale mortels
 • Kelder waterdicht maken met bitumenafdichting
 • Kelder lekkage reparatie
 • Afdichten van kabel- en leidingdoorvoeren
 • Lagedrukinjectie tegen optrekkend vocht
 • Grondstabilisatie en grondinjectie

Het waterdicht maken van de kelder doen we in een aantal stappen en kan binnen een dag gebeuren. Hierna verdwijnt het opstijgende vocht en bent u verholpen van de lekkages. Wilt u weten wat Vochtweringdirect.nl voor u kan betekenen bij het bestrijden van optrekkend vocht? Vraag dan een gratis kelderinspectie aan en ontdek hoe makkelijk wij uw kelderlekkage kunnen verhelpen.

Inspectie aanvragen

Kelder waterdicht maken van binnen

Kelderlekkages verhelpen we doorgaans vanaf de binnenkant, zowel bij betonnen kelders als bij gemetselde kelders. Door de naden of constructiefouten die de lekkage veroorzaken onder hoge druk waterdicht te injecteren, verhelpen we het probleem op duurzame wijze. De vloer behandelen we daarnaast ook om te zorgen dat verplaatsing van de lekkage uitgesloten is. Kies eventueel om de wanden direct door ons te laten stucen. Zo heeft u een lange termijn oplossing waarmee de gehele kelder weer beschermd is.

Van binnenuit

Kelder waterdicht maken van buiten

Een minder vaak toegepaste methode om een kelder waterdicht te maken is van buitenaf. Normaliter adviseren we om een kelder niet van buitenaf te behandelen, omdat het arbeidsintensiever en dus meer kost. In veel gevallen moet de grond en betegeling rondom de kelder bijvoorbeeld eerst verwijderd worden, voordat de kelder waterdicht gemaakt kan worden. Een kelder van buitenaf waterdicht maken raden we af, maar is wel mogelijk met onze volvlakkige integrale membraaninjectie.

Van buitenaf

Waarom een kelder waterdicht maken?

Een kelderlekkage zorgt voor veel problemen in uw woning. Een kelder waterdicht maken en ervoor zorgen dat deze waterdicht blijft, is dan ook een uitdaging waar goede materialen, kennis en vakmanschap bij komen kijken. Vochtweringdirect.nl heeft ruim 25 jaar ervaring met het waterdicht maken van kelders en geeft u de garantie dat uw lekkage op een deskundige en duurzame manier wordt opgelost zonder dat uw kelder of kruipruimte weer vol met grondwater komt te staan.

Opstijgend vocht in kelder

In de meeste gevallen ontstaat kelderlekkage door vochtproblemen in de kelder. Dit kan bijvoorbeeld komen door opstijgend vocht: regenwater dat in de vloer en muren trekt. Door uw kelder waterdicht te maken en de vloer en muren te impregneren is dit probleem goed op te lossen.

Kelder vochtvrij maken of andere vochtproblemen oplossen?

Vochtweringdirect.nl heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen met een 100% waterdichtgarantie voor uw kelder. Neem direct contact met ons op via 020 2101 088. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 08:00 en 17:00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@vochtweringdirect.nl.

Neem contact op

Hoe kan ik mijn kelder waterdicht maken?

Vochtproblemen in de kelder zijn vaak hardnekkig. Methodes als het plaatsen van nieuwe muren of het aanbrengen van saneerpleisters werken zelden afdoende. Beste methode is behandeling met injectievloeistof door een expert.

Wat kost het waterdicht maken van een kelder?

Dit is afhankelijk van de constructie, opbouw en oppervlakte van uw kelder. Ook de behandelmethode heeft invloed op de prijs. U kunt de kosten online berekenen.

Wat veroorzaakt lekkage in kelders?

Kelderlekkage staat in nauw verband met vochtproblemen. Opstijgend vocht is vaak een boosdoener. Denk aan regenwater dat in de vloer en muren trekt.

Hoeveel tijd vraagt de behandeling van een kelder?

Dit hangt vanzelfsprekend van de aard van de lekkage af. We kunnen dit met behulp van een Facetime onderzoek vaststellen. Zo weet u waar u aan toe bent.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeKelder waterdicht maken