Vochtige vloeren

Voorkom gezondheidsklachten

Heeft u last van vochtige vloeren? Laat dit snel verhelpen door de specialisten van Vochtweringdirect.nl. Een door vocht aangetaste vloer is een voedingsbron van schimmels en een gevaar voor uw gezondheid. Vocht in huis leidt vaak tot problemen met de luchtwegen, spier- en gewrichtsklachten en allergieën. Een vochtige vloer brengt uiteindelijk ook schade toe aan de inboedel en de woning. Vochtweringdirect.nl pakt het probleem bij de bron aan en zorgt bij particuliere en zakelijke opdrachtgevers voor een droge leefomgeving.

NEEM CONTACT OP

 

Vakkundige hogedrukinjectie

Vochtige vloeren zijn meestal een gevolg van een hoog grondwaterpeil, gebrekkige ventilatie, optrekkend vocht, lekkende buizen, doorslaand vocht of condensatievocht. Een vochtige kruipruimte of kelder blijkt vaak de oorzaak van een bevochtigde vloer. Vochtweringdirect.nl verhelpt bij een hoge waterdruk en opstijgend vocht het vochtprobleem met een deskundige hogedrukinjectie. Zo moeten vloeren onder het maaiveld en kelders onder hoge druk worden geïnjecteerd. Dit geldt niet voor alle vloeren. Bij vloeren in garages of schuren volstaat vaak het aanbrengen van een coating, omdat de waterdruk hier niet zo hoog is. Wat het probleem ook is, schakel altijd de professionals van Vochtweringdirect in!

 

Vochtige vloeren behandelen middels injectie

Voorbeeld van een zeer vochtige vloer / kelder

 

Vochtige vloeren behandelen middels injectie

Voorbeeld van het injecteren onder hoge druk

Vochtproblemen oplossen?

U herkent een vochtprobleem bij de vloeren aan de symptomen, zoals een muffe geur in huis, vochtige, donkere plekken op de vloer of schimmelvorming onder de vloerbedekking. Het kan ook zijn dat de vloerbekleding opbolt, het laminaat oneffenheden vertoont of een witte zoutaanslag op de vloer te zien is. Vochtweringdirect.nl heeft alle kennis, ervaring en materialen in huis om alle soorten vochtproblemen op te lossen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende, gratis inspectie aan als u last van vochtige vloeren heeft.

NEEM CONTACT OP
 

Maak een online prijsberekening!

U maakt eenvoudig en snel een online prijsberekening voor professionele vochtbestrijding en vochtwering. Klik aan waar het vocht zich bevindt (in dit geval: vloeren en kelders), vul het online formulier in en druk op de verzendknop. Doorloop onze unieke vochttest en u ontvangt vervolgens snel een prijsberekening. 

Vochtwering binnen 24 uur

Staat de kelder of kruipruimte vol met water, met indringend vocht tot gevolg? Blijft de vloer vochtig en is er sprake van optrekkend vocht langs de muren en funderingen? Trekt het laminaat krom of de vloerbedekking bol door vochtvorming? Heeft u last van een muffe lucht in huis? Neem in alle gevallen direct telefonisch contact op met Vochtweringdirect.nl (020 – 21 01 088) en vraag gelijk een vrijblijvende, gratis inspectie aan. Onze specialisten maken een grondige analyse van het vochtprobleem. Ze geven advies over de oplossingsmogelijkheden. U krijgt een vrijblijvende offerte op maat.

NEEM CONTACT OP
 

Doe meteen de vochttest!

Bij vochtbestrijding verschillen de kosten per situatie. Wilt u weten wat de kosten zijn van onze deskundige vochtwering? Doorloop de unieke vochttest van Vochtweringdirect.nl en bereken online de prijs van het verhelpen van vochtige vloeren in uw woning, kantoor of bedrijfspand.

DOE DE VOCHTTEST
Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeVochtige vloeren