Stappenplan kelder waterdicht maken

Om uw kelder waterdicht te maken, maken onze specialisten gebruik van een speciale injectie. Het injecteren van keldermuren is toe te passen op onder andere grachtenpanden, woonhuizen en bedrijfspanden. Vochtweringdirect.nl gaat hierbij zorgvuldig en vlot te werk en doet dit in de volgende vier stappen.

Kelder waterdicht maken van binnenuit in 4 stappen

  1. Muren van de kelder injecteren onder hoge druk.

Hiervoor gebruiken wij al 25 jaar speciale producten die wij zelf hebben ontwikkeld. De producten hebben zich ruimschoots bewezen als oplossing voor vochtproblemen.

  1. Toevoegen van extra bescherming: voor het verwijderen van al het vocht uit uw muren brengen we een beschermlaag aan. Deze laag maakt het bovendien mogelijk om een saneerpleister aan te brengen.
  2. Saneerpleisters aanbrengen: saneerpleisters worden in drie lagen aangebracht en bevatten een vochtregulerend middel. Hierdoor wordt het vocht dat dat zich nog in de muur bevindt gelijkmatig uit de muur geventileerd.
  3. Uw kelder is nu waterdicht.

Waterdichte kelder: de voordelen op een rij

  • De waarde van uw woning stijgt
  • Het leefklimaat verbetert
  • Besparing op de energierekening
  • Extra leefruimte in huis 

Vraag een inspectie aan

Onze specialisten maken uw kelder binnen 24 uur waterdicht. Doe de vochttest of vraag gelijk een inspectie aan. Neem voor meer informatie contact met ons op via 020 2101 088 of info@vochtweringdirect.nl.

Inspectie aanvragen

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeKelder waterdicht makenStappenplan