Vloerisolatie

Verbeter uw wooncomfort en bespaar op de kosten van uw energierekening door vloerisolatie aan te laten brengen. Nadat het isolatiemateriaal aangebracht is heeft u ook geen last meer van vocht en geurtjes. Vloerisolatie is bovendien bijzonder rendabel bij oude woningen en de investering is snel terugverdiend.

 • Minder stookkosten en meer wooncomfort
 • In 1 dag aangebracht
 • Binnen 5 tot 8 jaar terugverdiend

Neem contact met ons op voor meer informatie over vloerisolatie door te bellen naar 020 2101 088 of via onderstaande button.

Direct contact

Isolatieadvies

Vloerisolatie is ideaal om uw woning te verduurzamen en te besparen op de energiekosten. We raden vloerisolatie aan bij:

 • Woningen gebouwd voor 1983
 • Kleine kruipruimtes van minimaal 40 cm
 • Vloerverwarming

Aanbrengen in de kruipruimte

Vloer isolatieAls uw vloer niet geïsoleerd is komt er onnodig veel kou en vocht uw woning binnen. Dit heeft als gevolg dat er veel warmte verloren gaat en dus hogere stookkosten. Door vloerisolatie aan te laten brengen behoudt u de warmte in uw woning beter.

Vloerisolatie brengen we in de kruipruimte aan. De hoogte van de kruipruimte moet hiervoor minimaal 40 cm zijn en de ruimte moet droog staan. Als er water in staat dan is het mogelijk om dat weg te laten pompen.

Vloerisolatie op maat gemaakt

Het isolatiemateriaal maken we ter plaatse op maat, zodat alle kieren en naden volledig te dichten zijn. Vocht en kou dat via de kruipruimte optrekt naar uw woning zal niet meer mogelijk zijn. De temperatuur van uw vloer zal ook toenemen, waardoor u het wooncomfort vergroot en uw stookkosten afnemen.

Vloerisolatie aanbrengen zonder kruipruimte

Kruipruimtes die lager zijn dan 40 cm of niet toegankelijk zijn via een luik, kunnen geïsoleerd worden met HR++ EPS isolatiekorrels. Deze korrels zijn vanaf buiten in te blazen door een of meerdere openingen in de muur of vloer te maken. Na het vullen sluiten we de openingen weer netjes af.

Geschikte voor vele vloersoorten

Vloerisolatie is zowel geschikt voor houten vloeren als voor betonvloeren:

Houten vloer

 • Polyurethaanschuimisolatie
 • Dampopen naturoll dekens
 • Isolatiefolie met meerdere lagen

Betonvloer

 • Polyurethaanschuimisolatie
 • Isolatiefolie met meerdere lagen

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over vloerisolatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 2101 088 of via e-mailadres info@vochtweringdirect.nl.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeVloer isolatie