Werken bij Vochtweringdirect

Wij willen ons gedreven, vakkundig en enthousiaste team verder uitbreiden. Wil jij onderdeel zijn van ons team waarbij kwaliteit en collegialiteit hoog in het vaandel staan? Wil je werken aan de meest uitdagende projecten? Bekijk dan hieronder onze actuele vacatures:

Vacature: Injecteur

Vochtweringdirect is altijd op zoek naar professionele injecteurs die veel ervaring hebben met injectiewerk zowel met beton als  metselwerk. Indien je 3 jaar ervaring hebt of minder, dan werk je samen met onze injecteur buitendienst. Indien je aantoonbaar 8 jaar ervaring hebt en succesvol bent in injectiewerk, dan kun je bij ons zelfstandig werken, als dat je voorkeur heeft.

Let wel: Vochtweringdirect is zoals u inmiddels weet een van de meest aantoonbare vochtweerders in Nederland. Je werkt bij ons dan ook met een andere en voor jou onbekend systeem waar wij je graag bij helpen om dit eigen te maken. Een inwerkperiode van 3-6 maanden is aan de orde ondanks je ervaring.

Vacature: Marketing

Heb je ervaring in online marketing en reclame campagnes? Bel ons en maak kennis met een heel professioneel en gezellig team.

Vacature: Bouwruimers

Ben je op zoek naar leuke collega’s en weet je van aanpakken?

Heb je interesse in een van deze functies?

Wil je meer informatie of direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met ons via 020 - 21 01 088. We maken graag kennis met je en uiteraard kunnen we je dan alles vertellen over de inhoud van jouw nieuwe job!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeVacatures