Kelder lekkage en de oplossingen

Kelder lekkageAlle kelders krijgen wij waterdicht en lekkage vrij! Er is inmiddels zoveel ervaring, erg veel kennis en de juiste medewerkers zodat u altijd gegarandeerd bent van de juiste oplossing teneinde de kelder lekkage vrij te krijgen op lange termijn.

Oplossingen

Onze adviseur kent alle mogelijkheden om de kelder waterdicht te krijgen. Wij hebben de beschikking over de beste meetapparatuur, materialen en middelen. Wij zijn nummer 1 in Nederland! Afhankelijk van de constructie kunnen wij voor u bepalen wat de beste wijze van aanpak is.

Afspraak maken

In sommige situaties kunnen wij onder hoge druk injecteren, sommige kelders worden uitsluitend afgedicht middels diverse afdichtingsmaterialen. In sommige situaties storten wij vloeren of muren indien nodig. Veelal is niet nodig en kunnen wij middels onze reguliere producten en master injecties de lekkage oplossen en verplaatsing voorkomen. Geen lokale behandelingen dus!

Kelder lekkage beton oplossen

Beton behandelen is relatief eenvoudig, metselwerk wat lastiger. Sterker, er zijn maar weinig bedrijven die dit naar behoren kunnen. U raadt het al, u bent nu aan het juiste adres. Beton wordt op watervoerende scheuren geïnjecteerd, op grindnesten of op de aansluiting van de wand naar de vloer. Allemaal goed te doen indien de injecteur de juiste ervaring heeft en over de juiste materialen en middelen beschikt.

Kelder lekkage metselwerk oplossen

Metselwerk lekkage vrijmaken is ons op het lijf geschreven, met deze injectie wordt het kaf van het koren gescheiden. Laat dergelijke kelder lekkages door ons oplossen. Dan komt het goed op lange termijn. Kies voor de integrale oplossingen van vochtweringdirect.

Gezondheid bij lekkage in de kelder

Lekkage in de kelder is vervelend en het is belangrijk dat u aan uw gezondheid denkt. Een lekkende kelder zorgt voor veel waterdamp, deze waterdamp condenseert op koude bruggen en kan gaan schimmelen. Schimmels laten schimmelsporen achter in de lucht en zijn niet met het blote oog te zien.

Lekkage in de kelder kan dus voor gezondheidsklachten zorgen als een verminderde weerstand , eczeem of andere irritaties aan de ogen of allergieën versterken of opwekken. Mensen die last van hun lichtwegen hebben zoals COPD, bronchitis en astma worden niet blij van schimmels in de lucht. Met name ouderen en kinderen kunnen klachten verkrijgen.

Aan de slag?

Laat uw kelder dus lekkage vrij maken door ons. Indien nodig wordt de kelder gedesinfecteerd en wordt deze allergie vrij behandeld. Middels onze NANO producten is dit goed mogelijk. Soms is ventilatie en of mechanische ventilatie of luchtreiniging ook een goede optie naast het verhelpen van de lekkage. Alle kennis is in huis en alle producten zijn afgestemd om het beste resultaat te behalen.

Afspraak maken

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeKelder lekkage en de oplossingen