Vochtige muren...

Onze methode en producten zijn als beste getest door na ruim 25 jaar ervaring met vochtwering.
Vochtwering Direct

Vochtige muren is niet een kwestie van een likje verf of een nieuw behang. Veelal is er sprake van optrekkend vocht vanaf de buitengevel en soms vanuit de vloer. Er zijn verschillende behandelingsmethode om vocht te weren.

Uniek

De unieke samenstelling die geïnjecteerd wordt, of het impregneermiddel dat aan de buitengevel wordt aangebracht heeft een unieke en geheime samenstelling. De duurzaamheid is enorm, de reactie op warmte en koude is natuurlijk te noemen, inclusief ademende eigenschappen. Het product is als beste getest en mag in drinkwater gebieden worden toegepast.

Welke methode is de beste....

Vochtweringdirect kent alle systemen en uit onderzoek blijkt dat er maar een de beste is. Onze fabrikant heeft zelf een unieke injectievloeistof ontwikkeld die tot nu toe na 25 jaar nog steeds werkzaam blijkt bij alle projecten die wij hebben afgerond. Vochtweringdirect is de enige leverancier van dit product in Nederland.

 

Afwerking.....

Vochtweringdirect reinigt en behandelt uw gevel niet alleen tegen vocht, wij werken uw gevel zowel aan de binnenzijde- als aan de buitenzijde weer helemaal af. Wij hebben stukadoors, voegers, schilders en behangers in dienst teneinde uw woning of gebouw weer in perfecte staat terug te brengen.

Vochtweringdirect werkt voor: Bouwbedrijven, onderaannemers, V.V.E. en particulieren.
Vochtweringdirect levert haar diensten in geheel Nederland, dus ook bij u !

Vochtproblemen oplossen?

Vochtweringdirect heeft alle kennis in huis om uw vochtproblemen te verhelpen.

Neem contact op
 

Online prijsberekening!

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Doe de vochttest
Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeVochtige muren