Lekkage in het souterrain

Lekkage in het souterrainVochtweringdirect is de specialist in het lekkage en vochtvrij maken van uw souterrain of kelder. Wij detecteren middels de juiste apparatuur de problematiek. Kennis, kunde en liefde voor het vak zorgen voor een goede beoordeling. De juiste materialen, middelen en de ervaring van meer dan 30 jaar van de injecteurs zorgen voor het juiste resultaat.

Een van onze medewerkers heeft veel ervaring en is inmiddels ruim 12 jaar in dienst en heeft erg veel gevoel voor interieurinrichting. Dat komt goed uit, want dan kunt u het souterrain wederom laten opbouwen door ons. Wij richten na het waterdicht maken van uw kelder of souterrain alles wederom in. Van stukwerk, tot vloeren, van badkamers tot meubilair. Kijk bij onze projecten naar het resultaat.

Er dient met veel rekening gehouden te worden op het moment dat wij de lekkage in uw souterrain hebben verholpen. De materiaal keuze en de bevestiging van materialen is enorm belangrijk teneinde geen schade aan te richten aan uw waterdichte en lekkage vrije souterrain. Ervaring is dus belangrijk. Besteed dit dan ook nooit uit aan een derde in verband met de garantie.

Indien er vloerverwarming gelegd dient te worden, dan zal dit bijvoorbeeld niet gefreesd kunnen worden, hier zijn gelukkig andere manieren voor. Leidingwerk voor de badkamer, verf en saus keuze, alles dient op elkaar afgestemd te worden.

Kelder lekkage oplossen door een adviseur van VochtweringdirectWij adviseren u graag op elk gebied, de afwerking is tenslotte het leukste van alle werkzaamheden! Maak een afspraak met onze professionele adviseur. Direct contact? Mail naar info@vochtweringdirect.nl of bel 020 - 21 01 088.

Oorzaak lekkage of vochtproblemen in uw souterrain

Soms heeft u uitsluitend last van schimmels. Soms heeft dit te maken met slechte ventilatie of foutieve isolatie. Laat dit controleren door onze adviseur, die heeft tenslotte veel ervaring en ook de juiste apparatuur mee om te beoordelen waar de problematiek ontstaat en vandaan komt.

In sommige situaties heeft u last van hemel-zakwater of grondwater. Kelders van beton of metselwerk kunnen uiteraard gewoon lekkage hebben. Met name op het moment dat er sprake is van wisselende waterdruk belasting. Zelfs op het moment dat het weinig regent kunt u last hebben van een hoog grondwaterniveau.

Meer dan 2000 kelders zijn inmiddels waterdicht

Zowel gemetselde souterrain als betonnen souterrains zijn lekkage vrij te krijgen op lange termijn. Misschien hebben wij wel al meer dan 200 souterrains lekkage vrij gemaakt, afgewerkt en ingericht.

Maak een afspraak voor advies en/of een consult, wij stellen u niet teleur.

Afspraak maken

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeLekkage in het souterrain