Optrekkend vocht bestrijden kosten

Optrekkend vocht dient u te laten behandelen door een professioneel bedrijf met veel ervaring en een bedrijf dat bereid is de juiste materialen te verwerken. De juiste materialen staan in verhouding tot de kosten en de duurzaamheid van de oplossing.

Men wil uiteraard niet na enkele jaren wederom optrekkend vocht bestrijden.

Het is best een opgave, de doorlooptijd van optrekkend vocht bestrijden is enkele weken. Met name vanwege de droogtijd tussen de verwerkte applicaties door.

Indien u tegen aantrekkelijke kosten optrekkend vocht wil laten bestrijden, dan bent u bij Vochtweringdirect.nl onderdeel van Direct Professioneel Onderhoud BV aan het juiste adres. Wij leveren lange termijn oplossingen, soms wel levenslang.

Hoe ontstaat optrekkend vocht dan?

Met name woningen die een gemetseld fundament hebben kunnen last van optrekkend vocht krijgen. De betreffende woningen staan dan ook nog in een gebied dat een hoog grondwaterniveau kent of vette grondsoorten bevat, waardoor het hemel-zakwater moeizaam wordt afgevoerd. Het gemetselde fundament trekt het vocht op, veelal tot (afhankelijk van de afwerking op de muur) 1 meter hoogte boven het maaiveld (straatniveau).

Het vocht dat opgetrokken wordt stijgt op in het metselwerk en zal zorgen voor o.a. zout uitbloei en dampspanning, waardoor de afwerklaag aan de binnenzijde / buitenzijde van de buitenmuur wordt gedrukt.

In sommige situaties is er dermate veel vocht rondom of onder de woning aanwezig, waardoor condensatie ook een rol speelt. Indien men optrekkend vocht in een buitenmuur aan de binnenzijde wil bestrijden zal ook voor de waterdamp die vrijkomt in en rondom de woning een oplossing geboden moeten worden.

Prijsopgave optrekkend vocht aanvragen

Indien u een prijsopgave wilt, bel dan gerust voor een afspraak of vul het contactformulier in. U heeft dan snel een afspraak. Het is raadzaam om een prijsopgave te verkrijgen nadat er iemand bij u is wezen kijken om teleurstellingen te voorkomen. Soms zijn er andere problemen die men over het hoofd ziet of de situatie is niet goed ingeschat. Het kan ook zijn dat andere materialen vervangen of aangepakt dienen te worden om aan uw wensen te voldoen.

Prijs per strekkende meter 

Als de woning goed bekeken is en de conclusie luidt dat er uitsluitend sprake is van optrekkend vocht, dan worden de betreffende wanden nauwkeurig ingemeten zodat u exact de vierkante en strekkende meter kosten betaalt en nooit te veel. Om de kosten zo laag als mogelijk te houden en toch het optrekkend vocht te bestrijden, zijn er alternatieven om de luchtvochtigheid zo laag mogelijk te houden, condensatie en dus schimmels tegen te gaan.

Bel voor advies, dan kan ook iemand die tijdelijk geen hoge kosten wil maken toch geholpen worden.

Diensten die wij kunnen leveren:

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeOptrekkend vochtKosten