Delft: kelder waterdicht maken? Kies voor Vochtweringdirect.nl

Vochtproblemen zijn altijd vervelend. Ze veroorzaken een onaangename geur en ongezond leefklimaat. Reden genoeg om af te rekenen met vochtige muren en lekkages. Wilt u uw kelder waterdicht maken in Delft? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 210 10 88Inspectie aanvragen

Bij Vochtweringdirect.nl hebben we al veel klanten in Delft geholpen. We kennen de lokale situatie en weten welke vochtweringsoplossingen hierbij passen. Dat is de reden waarom we 10 jaar garantie op onze diensten kunnen bieden.

Kiest u voor Vochtweringdirect.nl? Dan kunt u rekenen op:

  • experts met meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van vochtproblemen
  • unieke door de TU Delft geteste behandelmethodes
  • gratis inspectie in Delft

Vochtwering in Delft

Vochtwering in DelftGrondwater is het water dat zich bevindt vlak onder de grond waar u op loopt en waar uw huis op is gebouwd. Dit water kan erg variëren qua hoogte en een te hoge of te lage stand kunnen oorzaak zijn voor problemen. Zeker in Delft.

Een te lage grondwaterstand kan worden veroorzaakt voor een droge periode. Een gevolg hiervan is schimmel en paalrot aan de fundering van uw huis en eventuele verzakkingen.

Vochtproblemen in kelders

Deze verzakkingen kunnen leiden tot scheuren in de muur en scheefstand.Daarentegen kan een periode van regenval en een slechte waterafvoer oorzaak zijn van te hoge grondwaterstanden. Hoog grondwater kan resulteren in plassen en drassige tuinen, maar ook vocht in de muur of lekken in de kelders en souterrains. Vochtweringdirect kan u helpen bij voorkomen en verhelpen van deze problemen. Als eigenaar bent u verantwoordelijk voor uw eigen perceel en alles wat erop gebouwd is.

Als eigenaar moet u bijvoorbeeld zelf voor zorgen dat overtollig grondwater afgevoerd wordt en dat uw kelder waterdicht is (net als uw dak). Met vragen en klachten kunt u terecht bij uw gemeente.

Het waterschap hoogheemraadschap van Delfland denkt (achter de schermen van het grondwaterloket) met de gemeenten mee over de oorzaken van overlast en wat je mogelijk tegen die overlast kunt doen. Daarnaast regelt Delfland de peilen in het oppervlaktewater.

Vochtproblemen oplossen?

Neem direct contact op met Vochtweringdirect.nl voor vrijblijvend advies.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeWerkgebiedKelder waterdicht Delft