Haarlem: kelder waterdicht maken? Kies voor Vochtweringdirect.nl

Vochtproblemen zijn altijd vervelend. Ze veroorzaken een onaangename geur en ongezond leefklimaat. Reden genoeg om af te rekenen met vochtige muren en lekkages. Wilt u uw kelder waterdicht maken in Haarlem? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Bij Vochtweringdirect.nl hebben we al veel klanten in Haarlem geholpen. We kennen de lokale situatie en weten welke vochtweringsoplossingen hierbij passen. Dat is de reden waarom we 10 jaar garantie op onze diensten kunnen bieden. Kiest u voor Vochtweringdirect.nl? Dan kunt u rekenen op:

  • experts met meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van vochtproblemen
  • unieke en best geteste behandelmethodes
  • gratis inspectie in Haarlem

Kelder waterdicht Haarlem

Grondwater Haarlem

Grondwater is broodnodig om te kunnen leven. Dit water bevindt zich vlak onder het oppervlak waar wij op lopen. Grondwater voedt de planten en zorgt ervoor dat de palen waar de huizen op zijn gebouwd in Haarlem intact blijven.

Als dit grondwater te laag komt te staan door een periode van droogte, zal het peil zakken en is er kans dat de houten palen zuurstof krijgen doorzat ze droog komen te staan. Een gevolg hiervan is paal rot dat kan zorgen voor schade aan de funderingen en verzakkingen van de panden.

Grondwaterniveau en problemen

Anderzijds, kan dit water ook te hoog komen te staan. Als dit het geval is, wordt de kans vergroot op kelderlekkages, optrekkend vocht in woningen en drassige tuinen.

In het algemeen staat het grondwaterniveau in Haarlem hoog, waardoor vochtproblemen veel voorkomen in het gebied. Vochtwering is hierbij dus van groot belang.

Waternet heeft alle Haarlemse grondwaterstanden gemeten die informatie kunnen verstrekken voor de bewoners van het pand.

Vochtproblemen oplossen?

Neem direct contact op met Vochtweringdirect.nl voor vrijblijvend advies.

020 210 10 88 Inspectie aanvragen

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeWerkgebiedKelder waterdicht Haarlem