Utrecht: kelder waterdicht maken? Kies voor Vochtweringdirect.nl

Vochtproblemen zijn altijd vervelend. Ze veroorzaken een onaangename geur en ongezond leefklimaat. Reden genoeg om af te rekenen met vochtige muren en lekkages. Wilt u uw kelder waterdicht maken in Utrecht? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 210 10 88Inspectie aanvragen

Bij Vochtweringdirect.nl hebben we al veel klanten in Utrecht geholpen. We kennen de lokale situatie en weten welke vochtweringsoplossingen hierbij passen. Dat is de reden waarom we 10 jaar garantie op onze diensten kunnen bieden.

Kiest u voor Vochtweringdirect.nl? Dan kunt u rekenen op:

  • experts met meer dan 25 jaar ervaring met het oplossen van vochtproblemen
  • unieke en best geteste behandelmethodes
  • gratis inspectie in Utrecht

Vochtwering in Utrecht

Vochtwering in UtrechtGrondwater is niet zichtbaar, maar wel belangrijk. Samen met partners zoals waterschappen en waterbeheerders, zorgt de provincie Utrecht voor schoon grondwater. In de provincie is grondwater de voornaamste bron voor drinkwaterbereiding.

Veel waardevolle natuur is afhankelijk van de grondwaterstand. Dat geldt ook voor landbouw en bebouwing.Grondwater wordt bovendien weggepompt voor industriële doeleinden of beregening. Ook de ondergrondse opslag van energie maakt steeds intensiever gebruik van grondwater.

Metingen

Het grondwatermeetnet is een meetnet van locaties waar met peilbuizen grondwaterstanden en stijghoogten (grondwaterdruk onder de kleilaag) gemeten worden. Ook geeft het informatie over de stromingsrichting van het grondwater. Daarnaast gebruikt de gemeente de gegevens voor onderzoek naar de oorzaken en mogelijke oplossingen voor grondwateroverlast. Klik hier voor de gegevens van het grondwatermeetnet op uw locatie.

Fundering & vochtproblemen

Als uw huis houten funderingspalen heeft of géén funderingspalen, dan kan een lage grondwaterstand schadelijk zijn. Ook een hoge grondwaterstand kan zorgen voor ernstige problemen. Wanneer de stand van het grondwater te hoog is zullen kelders en souterrains vochtig worden of zelfs onderlopen. Ook worden tuinen zompig en na regen blijven er plassen staan.

Volgens de Waterwet is een woningeigenaar verantwoordelijk voor de grondwaterstand onder zijn huis en bijbehorende tuin.

Het Bouwbesluit 2012 acht het nodig dat kelders die als verblijfsruimte worden gebruikt vochtdicht zijn. Voorkom onnodige problemen en ontdek wat Vochtweringdirect kan betekenen.

Vochtproblemen oplossen?

Neem direct contact op met Vochtweringdirect.nl voor vrijblijvend advies.

020 210 10 88Inspectie aanvragen

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeWerkgebiedKelder waterdicht Utrecht