Kruipruimte isolatie

Door uw kruipruimte te isoleren creëert u een aangenamer woon- en leefklimaat in uw woning. Kruipruimte isolatie houdt koud en vocht buiten en zorgt voor een droge en warme vloer. Het resulteert daarom al snel in een kostenbesparing van honderden euro’s op uw energierekening.

Neem contact op voor meer informatie over kruipruimte isolatie door te bellen naar 020 2101 088.Onze specialisten komen graag bij u langs om de mogelijkheden van dakisolatie in uw woning te onderzoeken. Maak een afspraak via onderstaande button.

DIRECT CONTACT

Bereken mijn kostenbesparing

Besparing berekenen

 

Kruipruimte isolatie kosten

Bereken kosten

Voordelen van kruipruimte isolatie

Door een vochtige kruipruimte te isoleren voorkomt u vocht- en schimmelproblemen en vergroot u het wooncomfort. Daarnaast levert isolatie doorgaans ook een aanzienlijke kostenbesparing op. Andere voordelen van kruipruimte isolatie zijn:

  • Bestrijd ongedierte
  • Een droge en warme vloer
  • Voorkomt schade aan vloeren
 
  • Langere levensduur van het leidingwerk
  • Een gezond leefklimaat

Isolatiemogelijkheden

Kruipruimtes die kleiner dan 25 cm zijn en een kruipluik hebben, isoleren we met isolatiechips. Als een kruipruimte groter dan 25 cm is gebruiken we isolatieparels. Neem contact op voor meer informatie over onze isolatiemogelijkheden.

Hoe werkt isolatie van een kruipruimte?

Vocht verplaatst naar het koudste punt in een woning, daardoor zijn kruipruimtes vaak vochtig en koud. Om koud- en vochtvorming te voorkomen isoleren we kruipruimtes met een bodemisolatie. Hiermee scheiden we de koude bodem van de warme lucht. De warmte die de vloer boven de kruipruimte afgeeft blijft zo beter behouden, omdat de bodemisolatie ervoor zorgt dat het vocht op de bodem condenseert.

Effectief en kostenbesparend

Bodemisolatie in een kruipruimte is zeer effectief:

  • Creëert een aangenaam woonklimaat
  • Een droge en warme kruipruimte
  • Voorkomt condensvorming
 
  • Preventie van vocht- of schimmelproblemen
  • Geen vochtige en muffe luchtjes

Bodemisolatie aanbrengen is een eenmalige investering met een terugverdientijd van enkele jaren. De investering resulteert daarnaast in een forse besparing op uw energiekosten.

Afspraak maken

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over kruipruimte isolatie? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 020 2101 088 of via e-mailadres info@vochtweringdirect.nl.

Facetime onderzoek aanvragen Doe een facetime onderzoek

Video over vochtwering

Gezien op RTL4Gezien op
RTL4
Gezien op RTL4

Vochtweringdirect.nl voorkomt en bestrijdt vochtproblemen bij particulieren, VvE's, vastgoed onderhoudsbedrijven en gemeente.

Ook de gemeenten maken inmiddels al jaren gebruik van onze vochtoplossingen!

Vochtweringdirect is sponsor van:

Ultimate progression steunt minder bedeelde kinderen en zorgt voor zorgeloos en kosteloos sporten als: kitesurfen, bewegingslessen, zeillessen en voedingsadvies van professionals!

Vochtwering binnen 24 uur

Staat uw kelder vol met water, zijn uw binnenmuren vochtig of heeft u last van een muffe lucht in huis en wilt u met spoed uw vochtproblemen laten oplossen? Neem dan direct contact met ons op via het algemene telefoonnummer of vraag eerst een inspectie aan.

020 - 21 01 088 Inspectie aanvragen


Doe de vochttest

Doorloop onze unieke vochttest en bereken online de prijs voor professionele vochtwering.

Prijsberekening voor vochtwering

HomeKruipruimte isolatie